Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

bizim arkadaş yasinin tanesini 4 liraya almış canım
eminönü tarafından bir yerden

günaydın kızlar Hayırlı Cumalar ;

Allahım beni af eyle, her derdimi def eyle, rızkımızı bol eyle, kabrimizi nur eyle, sual meleklerinin cevabını muktedir eyle.Evvelim Allah, ahirim Allah, kalbimde beytullah Lailahe illallah Muhammedün Resullullah. Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abduhû ve rasûlühü” diyerek çene kapatmak nasip eyle Yarabbi.Allahım şeytanın şerrinden, kabirdeki yılanlardan, çıyanlardan, ölümün dehşetinden, kabirin azabından, sıratın zulmetinden muhafaza eyle Allahım.Ölümün hayırlısını, üç ayların birisini, Yasinin yarısını okurken ölmeyi nasip eyle Yarabbi.Amin.

canım üzerimde çok para yoktu orta karal birşey aldım 0,50 tesbih 1,5 dan yasin aldık toptan yerinden 3 lükler daha güzel ama markete feland uğruyacaktım birde ev terliği anemin yıpranmıştı ev terliği aldım olsun 15 tane aldım versin o kadar olur zaten çok kalabalık mevlüt gibi değil

ama mayısta kardeşim allah nasip ederse gelcek ona mevlüt yapıcağız ondada çok güzel saccadeler var onları dağıtacağız 3tl seccadeler çok güzel belki yanına yine tesbih koyarız

sen ev mevlütü mü yapıcaksın bence seccade ve tesbih derim
ve birde nazarlı ayakabılar var kesenin içinde onu dağıtırım evde yaapbilseydim böyle yapacktım seccade ve nazarlı biblo ayakkabı gibi

küçük cep yasinler var mesela
sonra kutularda tesbih ler onlarda çok iyi ama biraz daha diğerlerine göre pahalı

amin amin amin
ay okurken içim ürperdi gözlerim doldu

sayende dua etmiş olduk allah razı olsun pineeeeeeeeeeee