Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

çıktılar kuzum bursaya gidecekler bu akşam orada kalacaklar yarın nasip olursa teslim olacak

Allah'ım korusun kardeşini, hayırlı teskereler versin
size bağışlasın ve tez zamanda kavuştursun

Bursada iş arkadaşımın kardeşi askerlik yaptı geçen sene bu zamanda gitti o da
cok rahat geçmişti onunkisi
Inşallah kardeşinde rahat eder

Allah hayırlısıyla sağ sağlim gdiip gelmeyi nasip etsin inşallah.

amin şıpımmm amin bittmi senin temizlik işi kuzum

kuzum hiç üzülme..bunlar askerlik yapmadan akıllanmıyolar..Sağ salim gitsin dönsün inşallah..

üzülmemeye çalışıyorum ama olmuyor oyyyy oyyy bi evlendiğimde böyle olmuştum bide şimdi resmen içimin acıdığını hissediyorummmm dün gece orada kaldım eşimde sabah geldi malum gene gececi kahvaltı yapıyoruz diyorki abi bak ben yokum diye ablama hor davranma valla atlar gelirim sende üzülme seni üzürse ara beni diyor kıyamam ben ya rabbim yardımcısı olsun inş.allahım bütün askerlermizi korusun

Allah hayırlısıyla sağ sağlim gdiip gelmeyi nasip etsin inşallah.

Allah'ım korusun kardeşini, hayırlı teskereler versin
size bağışlasın ve tez zamanda kavuştursun

Bursada iş arkadaşımın kardeşi askerlik yaptı geçen sene bu zamanda gitti o da
cok rahat geçmişti onunkisi
Inşallah kardeşinde rahat eder

teşekkür ederim kuzum saolasın ama kardeşim manisa ya düştü ablamla dayım bursada onları görmeye gidiyorlar yarın manisaya gidecekler

kızlar bn çıkıorm kavaltı yapıp anneme yardm edicem geleblrsem grşmek üzere gelemezsemde hepinizi çook öpüyorum
şıpıdığım sennle knşamadk çk fazla işin war herhalde sennde.. k sewiorm szleri bni unutmayın

Günaydınn kuzularımm

Peri sende aç bi tane 🙂

KUZUM BENİMKİ ORTAK AÇALIM DİYO
BENDE ÖLE İSTEMİYOMM

bii ben bi de peri kaldıı bekar zaten 🙂ben evlenirsem hepininizi beklerim dügünüme kocişleri takıp gelirsiniz 🙂

he ya bi sen bi ben 🙂 bende beklerim ya alın kocalarınızı gelin valla 🙂 🙂
hadi sen yine mutfakta iyisin ben naparım bilmem
okuyunca anlıyomda mecbur iş başa düşünce yaparım diyom 🙂

kelekte tecrübesizdi şimdi maşallah nasıl güzel sofralar hazırlıyo

amin şıpımmm amin bittmi senin temizlik işi kuzum

üzülmemeye çalışıyorum ama olmuyor oyyyy oyyy bi evlendiğimde böyle olmuştum bide şimdi resmen içimin acıdığını hissediyorummmm dün gece orada kaldım eşimde sabah geldi malum gene gececi kahvaltı yapıyoruz diyorki abi bak ben yokum diye ablama hor davranma valla atlar gelirim sende üzülme seni üzürse ara beni diyor kıyamam ben ya rabbim yardımcısı olsun inş.allahım bütün askerlermizi korusun

Pinem üzmemeye çalış kendini. Orda daha bi olgunlaşıp gelicek inşallah 🙂 Meyveden bahsediyo gibi oldu hahaha
Benim işler daha bitmedi canım bugün biticek inşallah

Geri