birgün kamyon şoförümü..başka meslek bulamadınmı kız
kızçelerimm günaydın..şıpıdık aklıma geldin mevlüt nasıl geçti annem..
huzur tasındımı yeni evine..
kızlarrrr Quenn mesaj bırakmıs bana..pc bozuk o yüzden giremiyomus nete..sağlık durumuda iyiymiş..ama ne zaman gelir yazmamıs onu ..en azından iyi haberini aldık şükür..
Şıpıdık yazını şimdi okudum güzel geçmesine çok sevindim. Bizde eşimle asker yolcu etmeye gitiştik.Ordaki akrabaları beni ilk kez gördüler. Sonra kayınvalidemi görmüşler.Benim için çok tatlı biri,hemen herşeye koşturuyor gelinlikle görmüştük ama bu kadar güler yüzlü olduğunu bilmiyorduk çok şanlısın demişler🙂 Bunlardan sonra kayınvalidem bana daha bir yakın sanki.Cuma ilk defa beni aradı da geldi bize. Bu 2. gelişi biz davet etmeden benimde şansa o gün yemek yapasım geldi,normalde çorba salata tercih ediyoruz artık. Yayla çorbası yaptım,kıymalı karnıbahar yemeği,bulgur pilavı,salata,turşu. Sonrada çay demledim.Büsküvi ve pasta çıkardım.Gece yarısına yakın kalkdı kayınvalidem. Eşim bırakdı yine eve.Yolda söylemiş eşime testte herhangi bir şey çıkmamış.Menapoz diye düşünüyorum ben. Henüz bana anlatcak kadar yakın görmüyor ama bunadaşükür😀
bugün çok iyiydim şükürler olsun şıpıdık ama sabah amcanın durumnn kötüye gittiğini öğrendim durumu kritik sanırım dr.kanserden şüpheleniyor üzgünm yaşlıda olsa üzülüyor ınsan eşim başında bende sık sık ugramaya calısıyorum Rabbim çektirmesin dua edin kızlar amcama ben gelmeye calısacagmyne amcamn yanna gıdıyorum
bugün çok iyiydim şükürler olsun şıpıdık ama sabah amcanın durumnn kötüye gittiğini öğrendim durumu kritik sanırım dr.kanserden şüpheleniyor üzgünm yaşlıda olsa üzülüyor ınsan eşim başında bende sık sık ugramaya calısıyorum Rabbim çektirmesin dua edin kızlar amcama ben gelmeye calısacagmyne amcamn yanna gıdıyorum
Dün eşimlede konuştuk.Ben biran önce bitsine o kadar adapte olmuştum ki hayal bile kuramadım. Şimdi tekrar gelin olsam daha dolu dolu yaşardım sanırım.