Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kafadanda rahatsız oldukları için olabilir kuzu adam diş için evde fırtına estiriyor bişi denmiyor ıyyyyyy iyileşsede kurtulsam yoksa ağrıyan dişine bişi yapacam az kaldııı

Dişinden rahatsız galiba. aLLAH yardımcısı olsun valla çok zor. kocişle bizde çekiyoruz 🙁
Elinde olmadan fırtına estiriyodur diş beter bişey ya.

Günaydın kızlar ben geldim. Niki geçmiş olsun kuzucum.Umarım en kısa zamanda iyileşirde rahatlarsınız. Diş ağrısı gerçekden zordur erkek kardeşimden biliyorum.

kafadanda rahatsız oldukları için olabilir kuzu adam diş için evde fırtına estiriyor bişi denmiyor ıyyyyyy iyileşsede kurtulsam yoksa ağrıyan dişine bişi yapacam az kaldııı

Allahtan benimki yiğitliğe bişey sürdürmemek için mız mız değil ama ben babamdan biliyorum
hemen ölüyorlar ve her zaman en şiddetli ağrı onların ağrıları oluyor

Bende dün regl oldum gibi.Daha tam başlamadı ama belim resmen kopuyor buğün. Bakalım günü nasıl bitireceğiz.Eşim saolsun sıcak su torbasından almıştı onu yaptı karnıma belime sonra sıcacık sarıldı uyumuşum. Ama gece ağrıdan fena halde kıvrandım durdum kocişimide uyandırdım hep🙁

günaydın kızlar twettycim tahminin doğru eşimle pazar günü belgesel keyfi yaptık gündüz güzeldi alıştım artık hırsız maymunları izledik🙂

Benim cumartesim malum 6 ya kadar işteydim sonra eşim geldi anneme yemeğe davetliydik oraya gittik pazar günüde evimizde keyif yaptık çok iyi geldi akşam üstü pazara çıktık yemeklik ve balık aldık balığımızı ızgara yaptık afiyetle yedik sonra o ses türkiyeyi izledik ütülenecek 8 tane gömlek vardı 4 ünü eşim ütüledi 4 ünü ben ütüledim sıkılmadan geçti ütü seansıda 15 gün ütü yapmam artık🙂

günaydın kızlar twettycim tahminin doğru eşimle pazar günü belgesel keyfi yaptık gündüz güzeldi alıştım artık hırsız maymunları izledik🙂 Benim cumartesim malum 6 ya kadar işteydim sonra eşim geldi anneme yemeğe davetliydik oraya gittik pazar günüde evimizde keyif yaptık çok iyi geldi akşam üstü pazara çıktık yemeklik ve balık aldık balığımızı ızgara yaptık afiyetle yedik sonra o ses türkiyeyi izledik ütülenecek 8 tane gömlek vardı 4 ünü eşim ütüledi 4 ünü ben ütüledim sıkılmadan geçti ütü seansıda 15 gün ütü yapmam artık🙂
Ohhh🙂 Birde ben atlatasabilseydim ütü seyansını. Bende anlatayım.Cumartesi eşim çalışıyordu,eşimle birlikde uyandım.Evin altını üstüne geçirdim. Dantelden pek hoşlanmıyorum ama çeyizde mecbur sermiştik.Artık kaldırma zamanı gelmişti. Onları kaldırdım,vitrini konsola boşalttım,günlük takımlarımı dizdim.Mutfak örtülerini kaldırdım onunda günlüklerini serdim. Lavabo,banyo,camlar heryeri yaptım. Cumartesi eşim gelince film keyfi yaptık.Ertesi gün 10:00 gibi kalkıp yola düştük annemlere gittik kahvaltıya. Annemlerden çıktığımızda saat 16:00dı.Sonra eşimin dedesi rahatsızlanmış bu cuma hastaneye yatıcakmış. Mp4 alcakdık bana radyolu,film izlenebilir olanlardan büyük ekran arayıp bulamamıştık.Bende dedemin durumunu öğrenince eşimde telefon mu alıp göndersek dedi. Alalım dedim.Mp4 dedi,beklesin hayatım dedim.Hat aldık,telefon aldık buğün kargoya vericez. Eşim yinede kırmadı beni saolsun kitap aldık bana 🙂 sonra bir çim adam birde çim kadın aldık🙂 Buğünden sonra sulamaya başlıcaz🙂 Eve gittiğimizde saat 23:00 dı.Eşim buğün giyeceği gönleğini ütüledi,ben o sıra uzandım.Sonra eşim sıcak su torbası yaptı uyuduk. Ama diğer gömlekler duruyor bu akşam ütü yapmam lazım😕

Ay bu arada dün kadıköyden aradık durduk sonunda wella şampuanı bulduk.Ama kremi ni bulamadık. Diyorum bunun kremide vardı diye yok diyor kız bana.Yok var diyorum beyaz renkde.Sonra kasadaki kız dedi evet var bitmiş mi depoya mı kalkdı diye. Neyse dedim şampuanını alayım en azından.Krem zaten pek hoşlanmıyorum saçımı dökücekmiş gibi geliyor saç diplerine uygulamadan yapılabilir gerçi ama bilemedim.

günaydın kızlar.
şıpıdık oh ne güzel böyle düşünmeleri seninle ilgili.Allah kabul etsin dualarınızı.

bende dün ç.kurutma makinesi aldım aranızda kullanan var mı,memnun musunuz ?

çikletim seni gördüm rüyamda.aynı iş yerinde çalışıyorduk.biz kavga ediyoruz seninle.sonra gidip bi yere konuşuyoruz.sen kamyon şöforüsün benimse ne olduğum belli deil henüz :haha:
:dill:

günaydın kızlar.
şıpıdık oh ne güzel böyle düşünmeleri seninle ilgili.Allah kabul etsin dualarınızı.

bende dün ç.kurutma makinesi aldım aranızda kullanan var mı,memnun musunuz ?

çikletim seni gördüm rüyamda.aynı iş yerinde çalışıyorduk.biz kavga ediyoruz seninle.sonra gidip bi yere konuşuyoruz.sen kamyon şöforüsün benimse ne olduğum belli deil henüz :haha:
:dill:
:haha::haha::haha: birgün kamyon şoförümü..başka meslek bulamadınmı kız:haha:
kızçelerimm günaydın..şıpıdık aklıma geldin mevlüt nasıl geçti annem..
huzur tasındımı yeni evine..
kızlarrrr Quenn mesaj bırakmıs bana..pc bozuk o yüzden giremiyomus nete..sağlık durumuda iyiymiş..ama ne zaman gelir yazmamıs onu ..en azından iyi haberini aldık şükür..

Geri