cimcime eses Yeni Üye Üye 9 Ocak 2012 #11.381 baldem' Alıntı: ikracım bencede abartmıyorsun ben haftada 3-4 kere görmeme rağmen her seferinde ne zamandır görmedim diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... tesaduf' Alıntı: iş yerim ile annemin evi 2 dk yürüme mesafesi o yüzden çok şanslıyım galiba evledniğimden beri her sabah ve her akşam kapıdanda olsa uğruyorum o bile yetiyor Genişletmek için tıkla ... Ablam karşıda oturuyordu ama arabalarıda yoktu, ona rağmen her haftasonu gelirdi, baktı olmayacak karşımıza taşınmıştı 🙂) elcintih' Alıntı: Ikracım seni en iyi anlayanlardan biride benim bende aldım biletimi 1 ay sonra gidecemmm beni şimdiden heyecn sardı cnasım Genişletmek için tıkla ... Evet canımcım, biz 2 ay önceden almıştık biletimizi, turkcellden %40 indirim aldık...
baldem' Alıntı: ikracım bencede abartmıyorsun ben haftada 3-4 kere görmeme rağmen her seferinde ne zamandır görmedim diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... tesaduf' Alıntı: iş yerim ile annemin evi 2 dk yürüme mesafesi o yüzden çok şanslıyım galiba evledniğimden beri her sabah ve her akşam kapıdanda olsa uğruyorum o bile yetiyor Genişletmek için tıkla ... Ablam karşıda oturuyordu ama arabalarıda yoktu, ona rağmen her haftasonu gelirdi, baktı olmayacak karşımıza taşınmıştı 🙂) elcintih' Alıntı: Ikracım seni en iyi anlayanlardan biride benim bende aldım biletimi 1 ay sonra gidecemmm beni şimdiden heyecn sardı cnasım Genişletmek için tıkla ... Evet canımcım, biz 2 ay önceden almıştık biletimizi, turkcellden %40 indirim aldık...
tesadüf Yeni Üye Üye 9 Ocak 2012 #11.383 SUPERİSİ1688' Alıntı: sahil yokmu Genişletmek için tıkla ... sabahtan uğradı canım da onun pcde sorun var sanırım sağlıklı bağlanamıyormuş
SUPERİSİ1688' Alıntı: sahil yokmu Genişletmek için tıkla ... sabahtan uğradı canım da onun pcde sorun var sanırım sağlıklı bağlanamıyormuş
C cikletimnerde Forum Okuru 9 Ocak 2012 #11.384 kızlarrr nasılım iyi gidiyomuyumm..hiç sigara içmedim bu saate kadar 😀
cimcime eses Yeni Üye Üye 9 Ocak 2012 #11.385 Kızlar quen kaçıncı ayında, cvp verecek yokmu? Bu ay bebeği gelecekmi yoksa?
C cikletimnerde Forum Okuru 9 Ocak 2012 #11.386 ikranurr' Alıntı: Kızlar quen kaçıncı ayında, cvp verecek yokmu? Bu ay bebeği gelecekmi yoksa? Genişletmek için tıkla ... şubatın 25 inde doğum canım. bu ay değil
ikranurr' Alıntı: Kızlar quen kaçıncı ayında, cvp verecek yokmu? Bu ay bebeği gelecekmi yoksa? Genişletmek için tıkla ... şubatın 25 inde doğum canım. bu ay değil
tesadüf Yeni Üye Üye 9 Ocak 2012 #11.387 cikletimnerde' Alıntı: kızlarrr nasılım iyi gidiyomuyumm..hiç sigara içmedim bu saate kadar 😀 Genişletmek için tıkla ... süpersin canım aynen devam böyle
cikletimnerde' Alıntı: kızlarrr nasılım iyi gidiyomuyumm..hiç sigara içmedim bu saate kadar 😀 Genişletmek için tıkla ... süpersin canım aynen devam böyle
cimcime eses Yeni Üye Üye 9 Ocak 2012 #11.388 cikletimnerde' Alıntı: şubatın 25 inde doğum canım. bu ay değil Genişletmek için tıkla ... MaşaAllah ne çabuk geçmiş günler yaa, bebiş benimle aynı burçtan olacak, duygusal bir balık burcu gelecek dünyaya 🙂)
cikletimnerde' Alıntı: şubatın 25 inde doğum canım. bu ay değil Genişletmek için tıkla ... MaşaAllah ne çabuk geçmiş günler yaa, bebiş benimle aynı burçtan olacak, duygusal bir balık burcu gelecek dünyaya 🙂)
C cikletimnerde Forum Okuru 9 Ocak 2012 #11.389 ikranurr' Alıntı: MaşaAllah ne çabuk geçmiş günler yaa, bebiş benimle aynı burçtan olacak, duygusal bir balık burcu gelecek dünyaya 🙂) Genişletmek için tıkla ... evt canım günler çok çabuk geçti..senin bebiş nasıl..
ikranurr' Alıntı: MaşaAllah ne çabuk geçmiş günler yaa, bebiş benimle aynı burçtan olacak, duygusal bir balık burcu gelecek dünyaya 🙂) Genişletmek için tıkla ... evt canım günler çok çabuk geçti..senin bebiş nasıl..
pineapples Hamiş Melek 9 Ocak 2012 #11.390 cikletimnerde' Alıntı: kızlarrr nasılım iyi gidiyomuyumm..hiç sigara içmedim bu saate kadar 😀 Genişletmek için tıkla ... ben sana başaracaksın demiştim kanka :kutlama: ikranurr' Alıntı: Kızlar quen kaçıncı ayında, cvp verecek yokmu? Bu ay bebeği gelecekmi yoksa? Genişletmek için tıkla ... kız şubatın 25 inde dedi bana senide konuştuk hehehe
cikletimnerde' Alıntı: kızlarrr nasılım iyi gidiyomuyumm..hiç sigara içmedim bu saate kadar 😀 Genişletmek için tıkla ... ben sana başaracaksın demiştim kanka :kutlama: ikranurr' Alıntı: Kızlar quen kaçıncı ayında, cvp verecek yokmu? Bu ay bebeği gelecekmi yoksa? Genişletmek için tıkla ... kız şubatın 25 inde dedi bana senide konuştuk hehehe