Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

ayyy kuzum geçmiş olsun dikkat et kendine valla allah af etsin ama şöyle bi grip olsamda dinlensem evde yawww dinlenmek için hasta olmayı isteyen tek insan benim herhalde iş ev ben çok yoruluyorum kızlar

Aman sakın deme, valla işi mumla ararsın.
Ben kalkıyordum ama başım dönüyordu, kafamı hiç kaldıramıyordum ateş hep 40lardaydı, insanın vücudu daha çok yoruluyor...

oyyy oyyy kıyamam senin kızım olacak prenses gibi çubuk kraker ye içini tutar bebemmmm

Valla herkes bişi söylüyor, çin takviminde erkek çıktı, ablam ve yengemin doğru çıkmıştı. Kız bebeklere hastayım ben ama nedense hep erkek doğuyor içime...
Krakerden nefret ettm artık, çekirdekli siyah üzüm iyi gelir dediler ama sürekli yenmiyorki...

Kum nasıl dökülür yani
yanlarımda aynı zamanda yumurtalıkmı nersi olduğu belirli olmayan bir ağrı var burda bir ark var aynı oda gitti kum döküyorsun demiş

bende gideyim üşütüyorum kesin balkon yıkadım sanki yaz bıcıl bıcıl suların içinde 🙁

Benim mide bulantısı çok fena yaa, dün sırf yemek kokusu olmasın diye patates kızarttım ama midemde yarım saat bile kalmadı, sabaha kadar hep çıkardım, bugünde yarım poaça yedim, bişi yemeye korkar oldum, şimdi canım yeşil zeytin istiyor ama korkuyorum yaa 🙁(
Eşime diyorumki bebek senin yokluğunu aratmadı, sabaha kadar lavabo ve oda arasında mekik dokudum..
Ablan gibi oldun aynı..zayıflıcaksın bu gidişle..Ayy ALlahım hepinize rahat hamilelik geçirmmeyi nasip etsin..keşke şu 3 ayı evde geçirseydin

Ah pine ben burda olmayınca kitleniyor burası yani evdede olsam rahat yok telefonlar zırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ilk söz rahatsız ediyoruz diye başlayan ve soru üsüne soru o nasıl bu nasıl şu nerde bu nerde yani işte olmam daha iyi oluyorrrrr

hayatımda 1 kez uçağa bindim balayı dönüşü pek sevemedim ya uçak tuttu midem klaktı baya korktum ama yol mesafesinide düşündükçe 14 saat nere 1 saat neree yine olsa korka korka binerim ne yapayım yupis

Bende ilk binişimde öyle olmuştu, kulaklarım garip olmuştu, ama insan bir süre sonra alışıyor bana artık şehirlerarası yolculuk gibi geliyor. Ama bir kere nasıl bir pilota denk geldiysek kendimi jette hissetmiştim, uçağın kanadı bir yukarı bir aşağı, adam öyle bir iniş yaptıki az kalsın kafam tavana değecekti öyle zıplattı yani, yere inince uçakta bir alkış koptu, dua ede ede uçmuştuk o gün...

Kıbrıs dönüşüde pilot anons yaptı, uçakta 1 haftalık evli çiftimiz var diye biz şoklarda tabi, meğer başka birini anons ediyorlarmış, eşim kendini öyle belli ettiki herkes sizmisiniz diye sordu, evet bizde 1 haftalık evliydik ama isimler farklıydı 🙂)

ayyy kuzum geçmiş olsun dikkat et kendine valla allah af etsin ama şöyle bi grip olsamda dinlensem evde yawww dinlenmek için hasta olmayı isteyen tek insan benim herhalde iş ev ben çok yoruluyorum kızlar
ahhh kuzumm kıyamam sana senin işin zor cidden..çok yogunsun..bide eşin vardiyeli çalışıyo..Allah yardımcımız olsun..

Geri