ayyy kuzum geçmiş olsun dikkat et kendine valla allah af etsin ama şöyle bi grip olsamda dinlensem evde yawww dinlenmek için hasta olmayı isteyen tek insan benim herhalde iş ev ben çok yoruluyorum kızlar
Benim mide bulantısı çok fena yaa, dün sırf yemek kokusu olmasın diye patates kızarttım ama midemde yarım saat bile kalmadı, sabaha kadar hep çıkardım, bugünde yarım poaça yedim, bişi yemeye korkar oldum, şimdi canım yeşil zeytin istiyor ama korkuyorum yaa 🙁(
Eşime diyorumki bebek senin yokluğunu aratmadı, sabaha kadar lavabo ve oda arasında mekik dokudum..
Benim mide bulantısı çok fena yaa, dün sırf yemek kokusu olmasın diye patates kızarttım ama midemde yarım saat bile kalmadı, sabaha kadar hep çıkardım, bugünde yarım poaça yedim, bişi yemeye korkar oldum, şimdi canım yeşil zeytin istiyor ama korkuyorum yaa 🙁(
Eşime diyorumki bebek senin yokluğunu aratmadı, sabaha kadar lavabo ve oda arasında mekik dokudum..
peri ah varya kırıp atıcam şimdi bu pc mikrobunu
çok sinirlenidiryo beni kuzum zaten başım çatır çatır çatlıyor üstüne iş yapmak istemiyorum bu yoğunlukta
Canım belirli tarih aralığında sunexpresste %40 indirim vardı bizimde o tarihlere denk geldi.
Burada 1 kişinin gidiş dönüş 400 tutuyor, bizim 2 kişi gidiş dönüş 300 tuttu, çok iyi oldu...
hayatımda 1 kez uçağa bindim balayı dönüşü pek sevemedim ya uçak tuttu midem klaktı baya korktum ama yol mesafesinide düşündükçe 14 saat nere 1 saat neree yine olsa korka korka binerim ne yapayım