inanın hepinzle tanışmak yüz yüze konuşmak çok isterim düşülmesi bile heyecnlı ama burayı ve sizleri eşim bilmiyor bilseydi en başından kendi getirip bırakırdı
Ben gideyim kızlar görüşürüz, dua edin hayırlısıyla ineyim.
Bu arada bişi sorcam yaa, şimdi biz Karsta biniyoruz uçağa, buradan servis götürüyor 20 liraya, eşim beni bırakacaktı, şimdi görüştük diyoki sen ek gidebilirmisin, 20 gidiş 20 dönüş gerek varmı dedi
Benimde canım sıkıldı, napsam yaa, acaba getirtsemmi?
Tepkimi göstersem ne yapacağımı bilemedim, sadece ben tek gidemem dedim ama bu şekilde gelmeside canımı sıkacak 🙁(
Peri valla ben gayet merkezi bir yerdeyim az çok şehri biliyorsundur 🙂
benim kapım hepinize açık dıarısı içerisi bir pazarım var kararlaştırırsınız ben uyarım öğle yemeği de yeriz akşam yemeğide fark etmez senin düğün eylülde ozamana kadar kim sağ kim ölü diyelim
peri valla ben gayet merkezi bir yerdeyim az çok şehri biliyorsundur 🙂
benim kapım hepinize açık dıarısı içerisi bir pazarım var kararlaştırırsınız ben uyarım öğle yemeği de yeriz akşam yemeğide fark etmez senin düğün eylülde ozamana kadar kim sağ kim ölü diyelim
YA BENİMKİ BİLMİYO BURAYI DİĞER TARAFI BİLİYODU KIZMIŞTI
BENDE OTURUP ANLATMADIM ŞÖYLE BÖYLE ŞU ZAMANDIR KONUŞUYOZ FALAN DİYE
AMA EVLENİNCE KESİNLİKLE BİLCEK VE KABUL ETCEK
Hiç Karstan binmedim, sorun çıkacağını zannetmiyorumda ne bileyim hayal kurmuştum, güya havalimanından uğurlayacaktı, ondan biraz canım sıkıldı zannedersem.
Hiç Karstan binmedim, sorun çıkacağını zannetmiyorumda ne bileyim hayal kurmuştum, güya havalimanından uğurlayacaktı, ondan biraz canım sıkıldı zannedersem.
sıkma canını bunun için, sonuçta otobüsten inince direk havaalanına gireceksin ordan da uçağa
o da herhalde ha ordan uğurlamışım ha burdan, burda kalırsam biraz tasarruf etmiş olurum diye düşünmüştür
yanlış da değil
eşin seni illaki otobüse bindirir o nedenle üzülme