Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

bende gelebilmeyi çok isterim eşim hepinizi biliyor her akşam bahsediyorum ya oraya gelemeyiz ya benim sadece pazarım boş

Ben gideyim kızlar görüşürüz, dua edin hayırlısıyla ineyim.
Bu arada bişi sorcam yaa, şimdi biz Karsta biniyoruz uçağa, buradan servis götürüyor 20 liraya, eşim beni bırakacaktı, şimdi görüştük diyoki sen ek gidebilirmisin, 20 gidiş 20 dönüş gerek varmı dedi
Benimde canım sıkıldı, napsam yaa, acaba getirtsemmi?
Tepkimi göstersem ne yapacağımı bilemedim, sadece ben tek gidemem dedim ama bu şekilde gelmeside canımı sıkacak 🙁(

en merkezde benim bana gelin🙂 hem işimde musait cumartesi bir öğlen gelin çok iyi olur

kuzum evet eylüle çok var

temmuz sonu işten çıkmayı düşünüyorum
çok geç sizce ??

Ondan sonra hep oralardayım
hani demiştim ya sana yakın ablam oturuyo diye orda kalcam haftasonu
bi ara rahatsız ederim seni

ikracım hayırlı yolculuklar canım
Allah'a emanet ol....

sen korkuyorsan eşin götürsün seni ama herhangi bir korkun yoksa boşuna o kadar yolu gelmesine gerek yok gibi

bende gelebilmeyi çok isterim eşim hepinizi biliyor her akşam bahsediyorum ya oraya gelemeyiz ya benim sadece pazarım boş

YA BENİMKİ BİLMİYO BURAYI DİĞER TARAFI BİLİYODU KIZMIŞTI
BENDE OTURUP ANLATMADIM ŞÖYLE BÖYLE ŞU ZAMANDIR KONUŞUYOZ FALAN DİYE
AMA EVLENİNCE KESİNLİKLE BİLCEK VE KABUL ETCEK

en merkezde benim bana gelin🙂 hem işimde musait cumartesi bir öğlen gelin çok iyi olur

BEN SENİN YERİNİ UNUTTUM AMA BULURUM TABİKİ 🙂

ikracım hayırlı yolculuklar canım
Allah'a emanet ol....

sen korkuyorsan eşin götürsün seni ama herhangi bir korkun yoksa boşuna o kadar yolu gelmesine gerek yok gibi

Hiç Karstan binmedim, sorun çıkacağını zannetmiyorumda ne bileyim hayal kurmuştum, güya havalimanından uğurlayacaktı, ondan biraz canım sıkıldı zannedersem.

Hiç Karstan binmedim, sorun çıkacağını zannetmiyorumda ne bileyim hayal kurmuştum, güya havalimanından uğurlayacaktı, ondan biraz canım sıkıldı zannedersem.

sıkma canını bunun için, sonuçta otobüsten inince direk havaalanına gireceksin ordan da uçağa
o da herhalde ha ordan uğurlamışım ha burdan, burda kalırsam biraz tasarruf etmiş olurum diye düşünmüştür
yanlış da değil
eşin seni illaki otobüse bindirir o nedenle üzülme

herkese iyi akşamlar
öpüyorum çok

bugün Atv de Son diye bir dizi başlıyor Allah kısmet ederse onu izlemeyi düşünüyorum