Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Ay kızlar bizim bina çok fena yaa, lavaboya giriyorum milletin zorlanmasını bile duyuyorum yaa 🙂)

Girdiğim an çeşmeyi açıyorum bi yerlere ses gitmesin diye, bizim gibi olan varmı aranızda?

Buluşuluyormu urfa biz oluyoruz haerhalde 🙂))

inanın hepinzle tanışmak yüz yüze konuşmak çok isterim düşülmesi bile heyecnlı ama burayı ve sizleri eşim bilmiyor bilseydi en başından kendi getirip bırakırdı

ah ah

Ikra daha önceki sanayiye taşınmadan önce iş merkeindeydik
oralrda wcler de üsttü açı k yanlar kapalı ay iğrenç ya bende bağırsaklarımı bozmuşum o katta 1 tane vr herkes te wc de ne yapayım girdim mecbur düşün artık herkesin çıkmasıın bekledim yani hahaha hahaha ay ya sinir bozucu durum

ay kızlar bizim bina çok fena yaa, lavaboya giriyorum milletin zorlanmasını bile duyuyorum yaa 🙂)

girdiğim an çeşmeyi açıyorum bi yerlere ses gitmesin diye, bizim gibi olan varmı aranızda?

uvvvvvvvvv çok kötü o kadar yaaa

buluşuluyormu urfa biz oluyoruz haerhalde 🙂))

inanın hepinzle tanışmak yüz yüze konuşmak çok isterim düşülmesi bile heyecnlı ama burayı ve sizleri eşim bilmiyor bilseydi en başından kendi getirip bırakırdı

ah ah

ben gelince sizin oraya yani düğünden sonra kesinlikle istiyorul 🙂
hatta geçen tesadüf bi öğlen gelin yanıma bizim yandan kebap söyleriz demişti 🙂 🙂
bence süper fikir

Peri valla ben gayet merkezi bir yerdeyim az çok şehri biliyorsundur 🙂
benim kapım hepinize açık dıarısı içerisi bir pazarım var kararlaştırırsınız ben uyarım öğle yemeği de yeriz akşam yemeğide fark etmez senin düğün eylülde ozamana kadar kim sağ kim ölü diyelim

Geri