Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Napım kafa yogun ır calısma temposundayız sanırım eleman isteyeceğiz ama verirlermi bilmiyoruz akşam oldugunu anlamıorum yogunluktan önümde dosyalar yıgınla siz neler yaptınız

baldem dün benım kıbrım tatlım nedense serbeti kekin altına yıgıldı bırde ustundekı muhallebısı kekten ayrıldı cok uzldum ya

Günaydın kızlarrr napıyorsunuz bakalım

hoşgeldin canım, misafir ağırlamışsın galiba yine 🙂

tatlıya bağlanmasına sevindim canım🙂

hadi yaaa🙁
ben kek'i biraz uzun bırakıyorum canım fırında biraz sert olsun diye
cumartesi misafirimiz gelicek eşim hemen sipariş verdi kıbrıs tatlısı yap diye

oy oy inşallah belli bir süre sonra rahatlarsın kafa yorgunluğu çok zor oluyo iyi bilirim canım

iyiyim canım
çok yoğunsun yaaa ben maşallah diyim 🙂
zaten işyerinde çok yoruluyon bide yatıya kalıncada zor olmuyomu uykusuzluk falan

sahil geldiii sahil geldiii

hoşgeldin tatlım dün geçmiş olsun dedim sana ama görmedin heralde tekrar geçmiş olsun nasıl oldun

hadi yaaa🙁
ben kek'i biraz uzun bırakıyorum canım fırında biraz sert olsun diye
cumartesi misafirimiz gelicek eşim hemen sipariş verdi kıbrıs tatlısı yap diye

sanırım bır yerde hata yaptım fırından kaynaklıda olabılır ama yınede herkes tatlıya bayıldı 🙂bugn iş yernede getırdım burdakılerde cok sevıyor cunku🙂

oy oy inşallah belli bir süre sonra rahatlarsın kafa yorgunluğu çok zor oluyo iyi bilirim canım

inşallk kafacm kafam rahatlar bn işe dönüyorum öptm sizleri

iyiyim canım
çok yoğunsun yaaa ben maşallah diyim 🙂
zaten işyerinde çok yoruluyon bide yatıya kalıncada zor olmuyomu uykusuzluk falan

kalan arkd.samimi arkd.eşim bn arkd.oturduk fılm seyrettk mısır patlattık güsel geçti cumada eşim yok uzunzamandr grsmdgm arkd.gelıcek kalmaya 🙂yogunlugu sevıyorum ama yorulmuom dıyemem🙂tekrar gelıcem şimdi cıkıoum aeo