Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Napım kafa yogun ır calısma temposundayız sanırım eleman isteyeceğiz ama verirlermi bilmiyoruz akşam oldugunu anlamıorum yogunluktan önümde dosyalar yıgınla siz neler yaptınız

baldem dün benım kıbrım tatlım nedense serbeti kekin altına yıgıldı bırde ustundekı muhallebısı kekten ayrıldı cok uzldum ya

Günaydın kızlarrr napıyorsunuz bakalım

hoşgeldin canım, misafir ağırlamışsın galiba yine 🙂

Bİ KIZI KIZKEN GÖRME EVLENİNCE GÖR , EVLİYKEN GÖRME ÇUCUĞU OLUNCA GÖR DER ANNEM 🙂
BU ÇOCUKLAR NE BAKIM BIRAKIYO NE DÜZEN 🙂

TATLIM SADECE TAVRIMI ANLAYINCA KONU AÇILDI BENDE SİZİN DEDİKLERİNİ SÖYLEDİM
ARKADAŞIM VAR EKİMDE GİTTİ 1 AKŞAM YAĞMUR YAĞMIŞ O DA GAYET GÜZEL ROMANTİK Bİ AKŞAMA SEBEP OLMUŞ DEDİM hahaha
E O ZAMAN NİYE MORALİNİ BOZUYON YAĞMAZSA HAVA GÜZEL OLURSA TABİ GİTCEZ DİYO 🙂

E SÖYLEMENİNDE Bİ YOLU VAR DEMİ AMA DEDİM BENDE🙂
ÖYLE GÜLDÜK KAPANDI 🙂

tatlıya bağlanmasına sevindim canım🙂

fıstık hoşgeldinnnnnnnnn🙂
nerelerdesin yaaa
hep aynı burası :örgü:

çok yogunum perim yaa üstelik şu bi kaç gün hep misafr agırladım dün misafirim vardı ondan önce yemege geldı arkd.yatıya kaldı ondan önce cuma yatıya arkd.gelıcek yine🙂sanırım bugn boşum yarın içinde bi plan yok gibi🙂sen ıyısın dımı

Napım kafa yogun ır calısma temposundayız sanırım eleman isteyeceğiz ama verirlermi bilmiyoruz akşam oldugunu anlamıorum yogunluktan önümde dosyalar yıgınla siz neler yaptınız

baldem dün benım kıbrım tatlım nedense serbeti kekin altına yıgıldı bırde ustundekı muhallebısı kekten ayrıldı cok uzldum ya

hadi yaaa🙁
ben kek'i biraz uzun bırakıyorum canım fırında biraz sert olsun diye
cumartesi misafirimiz gelicek eşim hemen sipariş verdi kıbrıs tatlısı yap diye

oy oy inşallah belli bir süre sonra rahatlarsın kafa yorgunluğu çok zor oluyo iyi bilirim canım

çok yogunum perim yaa üstelik şu bi kaç gün hep misafr agırladım dün misafirim vardı ondan önce yemege geldı arkd.yatıya kaldı ondan önce cuma yatıya arkd.gelıcek yine🙂sanırım bugn boşum yarın içinde bi plan yok gibi🙂sen ıyısın dımı

iyiyim canım
çok yoğunsun yaaa ben maşallah diyim 🙂
zaten işyerinde çok yoruluyon bide yatıya kalıncada zor olmuyomu uykusuzluk falan

sahil geldiii sahil geldiii:eller:

hoşgeldin tatlım dün geçmiş olsun dedim sana ama görmedin heralde tekrar geçmiş olsun nasıl oldun

hadi yaaa🙁
ben kek'i biraz uzun bırakıyorum canım fırında biraz sert olsun diye
cumartesi misafirimiz gelicek eşim hemen sipariş verdi kıbrıs tatlısı yap diye

sanırım bır yerde hata yaptım fırından kaynaklıda olabılır ama yınede herkes tatlıya bayıldı 🙂bugn iş yernede getırdım burdakılerde cok sevıyor cunku🙂

oy oy inşallah belli bir süre sonra rahatlarsın kafa yorgunluğu çok zor oluyo iyi bilirim canım

inşallk kafacm kafam rahatlar hahaha bn işe dönüyorum öptm sizleri

iyiyim canım
çok yoğunsun yaaa ben maşallah diyim 🙂
zaten işyerinde çok yoruluyon bide yatıya kalıncada zor olmuyomu uykusuzluk falan

kalan arkd.samimi arkd.eşim bn arkd.oturduk fılm seyrettk mısır patlattık güsel geçti cumada eşim yok uzunzamandr grsmdgm arkd.gelıcek kalmaya 🙂yogunlugu sevıyorum ama yorulmuom dıyemem🙂tekrar gelıcem şimdi cıkıoum aeo

Geri