Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

benim eşimde 3 ayda bir çift maaş alıyor ve fazla olan bir maaşın hepsiyle gram altın alıyor

vayyy hamarat hatun her halinden belli oluyo baksana 🙂

geçmiş olsun bu arada canım

evet galiba öyle oldu malesef,sağol canım teşşkür ederim akşam eve gidince birşey yaparım biraz düzelirim inşallah

ne yapacaksın canım bende 2 gündür hasta olmakla olmamak arasında gidip geliyorum burnum akıyor boğazım yanıyor bende yapayım akşama şifalı birşey biliyorsan

benimde cumartesi misafirlerim gelecek ne yaparım henüz bir fikrim yok

benim eşimde 3 ayda bir çift maaş alıyor ve fazla olan bir maaşın hepsiyle gram altın alıyor

ay yok biz daha okadar yapamıyoruz 🙂 araba aldık ya araba kredisi kira sigosrta derken zaten her ay ödüyozda ödüyoz 😀

eşine maşallah canım 🙂

ne yapacaksın canım bende 2 gündür hasta olmakla olmamak arasında gidip geliyorum burnum akıyor boğazım yanıyor bende yapayım akşama şifalı birşey biliyorsan

canım öncelikle aferin fort var biliyorsundur büyük ihtimalle eve gidince hemen ondan bi tane içicem birde gece yatarken içicem hemen burun akıntısını kesiyo o...tavsiye ederim ben burnum azcık akmaya başlasın hemen ondan içiyorum yarım saate kalmadan kesiliyo...

sonrada kendime çay demliycem içine şeker yerine 1 tatlı kaşıgı bal atıcam vede 5-6 damla limon sıkıcam öyle 2 bardak çay içicem bu ikisi çok iyi geliyo valla sende bi dene canım..

SİZİ ÇİFT MAAŞÇILAR SİZİ

RABBİM HEPİMİZE BEREKET VERSİN

amin cümlemize bereket versin inşallah

varsın erkek kadından fazla alsın eşimde 3 kat fazla alır benden bende onun maaşı yerim afiyetle bide duygu sömürüsü yaparım benim maaşım neki seninkinin yanında üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü derim