ne güzel kız 🙂
sorma çok güzel hiç nakit paramız yok Allah korusun acil birşey olsa bozdururuz da zarar ediyor altın şuan
ne güzel kız 🙂
benim eşimde 3 ayda bir çift maaş alıyor ve fazla olan bir maaşın hepsiyle gram altın alıyor![]()
benimde cumartesi misafirlerim gelecek ne yaparım henüz bir fikrim yok
ay yok biz daha okadar yapamıyoruz 🙂 araba aldık ya araba kredisi kira sigosrta derken zaten her ay ödüyozda ödüyoz 😀
eşine maşallah canım 🙂
canım öncelikle aferin fort var biliyorsundur büyük ihtimalle eve gidince hemen ondan bi tane içicem birde gece yatarken içicem hemen burun akıntısını kesiyo o...tavsiye ederim ben burnum azcık akmaya başlasın hemen ondan içiyorum yarım saate kalmadan kesiliyo...
sonrada kendime çay demliycem içine şeker yerine 1 tatlı kaşıgı bal atıcam vede 5-6 damla limon sıkıcam öyle 2 bardak çay içicem bu ikisi çok iyi geliyo valla sende bi dene canım..
amin cümlemize bereket versin inşallah
sorma altın delisi🙂 eşime veriyorum canım 3 kilo altın biriktirme planı varmış ama kaç yıllık plan bu bilmiyorum🙂
yastık savaşıbende dosdoru vadeli hesaba atıyorum, altın bana bu aralar riskli geliyor
benimde geliyor misafirlerim
soslu bitane börek yapıyorum su böreği gibi oluyor eşim ondan istedi bi de kıbrıs tatlısı
diğerlerini tamamlicam Inşallah aklıma bişi gelmiyor ama şuan
cimri değil değil mi kız bu sıkılılıkla cimri erkekler pek çekilmez onada taviz verme.3 kilo altın mı off offyastık savaşı
bende bu sabah tylolhot aldın aferin daha iyi ise bir dahakine ondan alırım bende