Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Gram altın çeyregin yarısı mı oluyor ben çok yabancıyım da 🙂çeyrek altının yarısı çıkmış onun fiyatı hakkında bilginiz varmı kızlar

Baldem saol canım not aldım d&r'a bakıcam

benim eşimde 3 ayda bir çift maaş alıyor ve fazla olan bir maaşın hepsiyle gram altın alıyor :zonked:

bende dosdoru vadeli hesaba atıyorum, altın bana bu aralar riskli geliyor

benimde cumartesi misafirlerim gelecek ne yaparım henüz bir fikrim yok

benimde geliyor misafirlerim
soslu bitane börek yapıyorum su böreği gibi oluyor eşim ondan istedi bi de kıbrıs tatlısı
diğerlerini tamamlicam Inşallah aklıma bişi gelmiyor ama şuan

ay yok biz daha okadar yapamıyoruz 🙂 araba aldık ya araba kredisi kira sigosrta derken zaten her ay ödüyozda ödüyoz 😀

eşine maşallah canım 🙂

canım öncelikle aferin fort var biliyorsundur büyük ihtimalle eve gidince hemen ondan bi tane içicem birde gece yatarken içicem hemen burun akıntısını kesiyo o...tavsiye ederim ben burnum azcık akmaya başlasın hemen ondan içiyorum yarım saate kalmadan kesiliyo...

sonrada kendime çay demliycem içine şeker yerine 1 tatlı kaşıgı bal atıcam vede 5-6 damla limon sıkıcam öyle 2 bardak çay içicem bu ikisi çok iyi geliyo valla sende bi dene canım..

amin cümlemize bereket versin inşallah

bende bu sabah tylolhot aldın aferin daha iyi ise bir dahakine ondan alırım bende

bende dosdoru vadeli hesaba atıyorum, altın bana bu aralar riskli geliyor

benimde geliyor misafirlerim
soslu bitane börek yapıyorum su böreği gibi oluyor eşim ondan istedi bi de kıbrıs tatlısı
diğerlerini tamamlicam Inşallah aklıma bişi gelmiyor ama şuan

banada riskli geliyor ama eşim nedense altıncı bankacı diye de sesimi çıkarmıyorum batarsak o zaman fazla fazla çıkarırım🙂

Geri