Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

corsal diye soğuk algınlığı ilaç var iyi geliyor soğuk algınlığı ve gribal enfeksiyonların yol açtığı kırıklığı gideren, içinde salisilat
olmayan ağrı kesici ateş düşürücü. bwn bunu içtim günde 4 kez artık geçsin diye

Sabah uykusuda bir tatlı oluyor ki. Birkaç dakikanın bile nasılda önemi oluyor. Bende dün kızçedeydim hazır iyi oldu,önceki günde yapmış balığı bize geldi evde kokmamış oldu hemde balık yemiş olduk iyi oldu😀 Önlemini şimdiden al şifa kapıyor olabilirsin kuzucum.

su perisiiiiiiiiii hayat sana güzel kuzummm
bekarlık sultanlıkmışş cidden tadını çıkarrrr
eninde sonunda evlencen uzat anasını satayım tarihi

Geçmiş olsun kızlar. Sahilin dedği gibi izin alın evde dinlenin. Yoksa geçmiyo. Ben yeni atlattım çok şükür.

Ciklet bende işyerinde öğlenleri yemekten sonra uyudum uyucam modundayım.
Otobüste gelirken uyuyorum birgün durağı kaçırıcam
Havalardanmı nedir bir yorgunluk hali.

su perisiiiiiiiiii hayat sana güzel kuzummm bekarlık sultanlıkmışş cidden tadını çıkarrrr eninde sonunda evlencen uzat anasını satayım tarihi
Öyle deme kız.Sabah evden çıktım bakdım binanın önünde iki tane köpek.Hemen kocişimi aradım. Hayatım binanın önünde köpek var geçemiyorum diye.Hemen geliyorum fıstığım dedi. Bende otomatik kapıyı açık brakıyorum ki köpek gelirse hemen içeri kaçarım diye. Bakdım gömleğini filan giymiş,eşortman geçirmiş altına geldi tuttu elimi beni durağa kadar geçirdi. Çok hoşuma gitti.Kardeşime desem geçirmezdi Dün gecede ben kitabın en heyecanlı yeri kitap okuyorum. Dolapdada söylemesi ayıp kivi vardı.Çürüyüp gitmedin diye yiyelim dedi kocişim. Olur dedim bende ama hala kitap okuyorum🙂 Anladı tabi. Gitti,elinde meyvelerle geri geldi.Soyuyor meyveyi ikiye bölüyor birini benim azğıma veriyor diğerini kendi alıyor. İnsanın içi huru doluyorrr 🙂🙂

Gün sayıyorduk ne zaman evlencez diye hey gidi heyy Şimdide bekarlık sultanlıkdır diyor hatunlar ohhhh 🙂 Cicim ayındayız belkide daha biraz daha geçsin bende dermişim öyle