Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Hepinize günaydınlar kızçeler. Kafa bende çok yorgunum çok 🙁

ay bu hastalık beni mahvetti canım ya,sende mevlütün yorgunlugunu filan tamadın daha heralde..inşallah bu hafta sonu baya dinlenirsin canım

günaydın kızlar,

yerlerde sürünüyorum desem azdır nefes yollarım çok kötü acıyor
burnum kıpkırmızı dolaşıyorum ortalıkta

ay galiba salgın var ya hepimiz kaptık şifayı çok çok geçmiş olsun canım...

bu arada günaydın kızlarr 🙂

günaydın kızlar işteyim geldim yolda titreye titreye çok soğuk hava
boğazlarım halen geçmedi cuma olsun cumartesi gelmicem sanki kış uykusuna yatmışım gibi iki günde bütün aylarca uyku düzensizliğimin acısını çıkardım hep uyumuşum

niki sizin yernizi kimse tutamaz 🙂
ama sağolsun kızçede yatınca kalıkınca baktı yani o kadarını beklemiyordum sırtıma havlu koymalar felan valla şaşrıttı beni ben çekiniyrum yemek çorba meyve marketten muz almış kendide çok rahatsızdı midesinden aa ayakta durabiliyor yine benim başım dönüyor kakamıyordum

günaydın kızlar işteyim geldim yolda titreye titreye çok soğuk hava
boğazlarım halen geçmedi cuma olsun cumartesi gelmicem sanki kış uykusuna yatmışım gibi iki günde bütün aylarca uyku düzensizliğimin acısını çıkardım hep uyumuşum

sabah seni düşündüm sahilim, servis geç geldi 15 dakika bekledim dondum dondummm
dedim bu kızcaz bugün işe giderse daha beter hasta olacak

Günaydın kızlarrr Niki farklı heyecanlar🙂 kolay gelsin kuzucum tadını çıkar.Darısı bizim başımıza. Şıpıdık,kafa bende fena yorgunum ve yogunum kızlar. Buğün biraz ara vererek yapacağım hiç halim kalmadı. Baldem çok geçmiş olsun aman kendine dikkat et.Havalar fena şaşırtıyor insanı salgın dolaşıyor ortada. Taylot içmeni tavsiye ederim beni hemen terletip toparlıyor. Sahilim sen nasılsın şekerim?

Günaydın kızlarrr Niki farklı heyecanlar🙂 kolay gelsin kuzucum tadını çıkar.Darısı bizim başımıza. Şıpıdık,kafa bende fena yorgunum ve yogunum kızlar. Buğün biraz ara vererek yapacağım hiç halim kalmadı. Baldem çok geçmiş olsun aman kendine dikkat et.Havalar fena şaşırtıyor insanı salgın dolaşıyor ortada. Taylot içmeni tavsiye ederim beni hemen terletip toparlıyor. Sahilim sen nasılsın şekerim?

hoşgeldin niers'cim
tylolhot 4 tane içtim canım ama banamısın demiyor, normalde toparlar beni ama bu seferki grip biraz inatçi gibi

niki sizin yernizi kimse tutamaz 🙂 ama sağolsun kızçede yatınca kalıkınca baktı yani o kadarını beklemiyordum sırtıma havlu koymalar felan valla şaşrıttı beni ben çekiniyrum yemek çorba meyve marketten muz almış kendide çok rahatsızdı midesinden aa ayakta durabiliyor yine benim başım dönüyor kakamıyordum
allah razı olsun.Bazen yanlış davransalarda insanın başında büyük olması iyidir. Benim kızçede yarın kızına gidiyor.Dün yemeğe gittik uğurlamak için buğünden gidicek kardeşinde kalacak. İçeri girdim soğukdan geliyorum eşim daha gelmemişdi.Hemen ilgi alaka sen otur ben yaparım durumları hoşuma gitmedi değil🙂 Arada olsa iyi olur😀
günaydın kızlar işteyim geldim yolda titreye titreye çok soğuk hava boğazlarım halen geçmedi cuma olsun cumartesi gelmicem sanki kış uykusuna yatmışım gibi iki günde bütün aylarca uyku düzensizliğimin acısını çıkardım hep uyumuşum
Kıyamam ya.Gelme tabi dinlen kendini toparla,allahım acil şifalar nasip eylesin. Halsizlik,yorgunluk zor.

kızlarr günaydın hastalara şifa versin rabbim..
2 gündür kızçe çağırıyo yemeğe oraya gidiyoruz..bu akşamda kendi anneme gidicez..
ama kızlar bir yorgunluk var anlatamam bendede..hiç bişi yapmadıgım halde dün işyerimde uyuyakalmısım :D:D
kızçede uyudum uyucam..eve gectik 10-15 dk sonra uyumusum..sabah işe 9 da geldim..uyuyakalmısım..
müdür umarım beni görmedi görseydi çağırırdı kesin odasına..

Geri