Kafa Hamiş Melek 16 Ocak 2012 #12.571 nickimi kim yedi' Alıntı: benim öyle bir içim kararsa tüm gün kendime gelemem oldumu tam oluyor bende sebepsiz yere de çok oluyor Genişletmek için tıkla ... evet ben,mde oluyor durup duruken birinin yaptıgı beni üzecek şeyleer tekrar tekrar aklıma geliyo yeniden üzülüyorum 🙁 nickimi kim yedi' Alıntı: düğünden beri bende saçlarımı boyamadım bu haftasonu boyamam lazım hemen Genişletmek için tıkla ... benim beyazlarım var baaya o yüzden 2 ayda bi boyuyorum 🙂 tesaduf' Alıntı: 1. kitabı uyarlamışlar izlersek söylerim sana nasıl olmuş🙂 Genişletmek için tıkla ... tamam canım anlaştık
nickimi kim yedi' Alıntı: benim öyle bir içim kararsa tüm gün kendime gelemem oldumu tam oluyor bende sebepsiz yere de çok oluyor Genişletmek için tıkla ... evet ben,mde oluyor durup duruken birinin yaptıgı beni üzecek şeyleer tekrar tekrar aklıma geliyo yeniden üzülüyorum 🙁 nickimi kim yedi' Alıntı: düğünden beri bende saçlarımı boyamadım bu haftasonu boyamam lazım hemen Genişletmek için tıkla ... benim beyazlarım var baaya o yüzden 2 ayda bi boyuyorum 🙂 tesaduf' Alıntı: 1. kitabı uyarlamışlar izlersek söylerim sana nasıl olmuş🙂 Genişletmek için tıkla ... tamam canım anlaştık
nickimi kim yedi Hamiş Melek 16 Ocak 2012 #12.573 bende de var beyaz ya baya oluştu bu yıl ailede herkes aynı ırsi bizde aman saç dökülmesi olmasında bunada razıyım
bende de var beyaz ya baya oluştu bu yıl ailede herkes aynı ırsi bizde aman saç dökülmesi olmasında bunada razıyım
armaganım Hamiş Melek 16 Ocak 2012 #12.574 ben hala karar veremiyorum ama hep kızım olursa adını zeynep koymak istemişimdir birde şuna karar veremiyoruz acaba 2 isim mi koysam tek isim mi aklımızda irem,eylül,nisan,melike,azra da var sizden de yardım isticektim
ben hala karar veremiyorum ama hep kızım olursa adını zeynep koymak istemişimdir birde şuna karar veremiyoruz acaba 2 isim mi koysam tek isim mi aklımızda irem,eylül,nisan,melike,azra da var sizden de yardım isticektim
P peeeh Yeni Üye Üye 16 Ocak 2012 #12.575 AY KİMSECİK BENİ SALLAMADI Bİ HOŞGELDİN DİYEN BİLE OLMADI :küstüm:
sahile uzan Daimi Üye Üye 16 Ocak 2012 #12.576 Menekşenin slm var konuştuk biraz önce oda hasta olmuş işleirde yoğun
armaganım Hamiş Melek 16 Ocak 2012 #12.577 pericik hoşgeldin canım ya ben görmedim yazdığını mutfakla bura arası mekik dokuyorum mercimek köftesi çekti canım onu yapıyorumda yaşasınnnnn 😀
pericik hoşgeldin canım ya ben görmedim yazdığını mutfakla bura arası mekik dokuyorum mercimek köftesi çekti canım onu yapıyorumda yaşasınnnnn 😀
sahile uzan Daimi Üye Üye 16 Ocak 2012 #12.578 Zeynep başlı başına güzel isim bende hayranım şuan hep bir bayan olarak kız isimleri aklıma geliyor zeynep ve zümra favori simlerim arasında
Zeynep başlı başına güzel isim bende hayranım şuan hep bir bayan olarak kız isimleri aklıma geliyor zeynep ve zümra favori simlerim arasında
sahile uzan Daimi Üye Üye 16 Ocak 2012 #12.579 superisi1688' Alıntı: ay kimsecik beni sallamadı bi hoşgeldin diyen bile olmadı :küstüm: Genişletmek için tıkla ... huhu toprağım kar varmı ordada burda süper bir kar yağış var
superisi1688' Alıntı: ay kimsecik beni sallamadı bi hoşgeldin diyen bile olmadı :küstüm: Genişletmek için tıkla ... huhu toprağım kar varmı ordada burda süper bir kar yağış var
sahile uzan Daimi Üye Üye 16 Ocak 2012 #12.580 Adın kafa ama takıyorsun ah ah hyat acımazsız bazen ya aslında çok güçlüyüz