sahile uzan Daimi Üye Üye 16 Ocak 2012 #12.581 Elticim naber nasılsın çay molası verdim canım çalışmak istemiyor şimdi
nickimi kim yedi Hamiş Melek 16 Ocak 2012 #12.583 armaganım' Alıntı: ben hala karar veremiyorum ama hep kızım olursa adını zeynep koymak istemişimdir birde şuna karar veremiyoruz acaba 2 isim mi koysam tek isim mi aklımızda irem,eylül,nisan,melike,azra da var sizden de yardım isticektim Genişletmek için tıkla ... eylül ve nisan ismide güzel bence mevsim olarak çok sevdiğim aylar
armaganım' Alıntı: ben hala karar veremiyorum ama hep kızım olursa adını zeynep koymak istemişimdir birde şuna karar veremiyoruz acaba 2 isim mi koysam tek isim mi aklımızda irem,eylül,nisan,melike,azra da var sizden de yardım isticektim Genişletmek için tıkla ... eylül ve nisan ismide güzel bence mevsim olarak çok sevdiğim aylar
B baldem Forum Okuru 16 Ocak 2012 #12.585 perim hoşgeldin kuzum, naptın hafta sonu? armağancım sende hoşgeldin canım, azra güzel isim bence ama bu aralar cok sık duyar olduk
perim hoşgeldin kuzum, naptın hafta sonu? armağancım sende hoşgeldin canım, azra güzel isim bence ama bu aralar cok sık duyar olduk
tesadüf Yeni Üye Üye 16 Ocak 2012 #12.586 ben irem diyorum armağancım yazdıklarından en çok o hoşuma gitti
tesadüf Yeni Üye Üye 16 Ocak 2012 #12.588 sahile uzan' Alıntı: huhu toprağım kar varmı ordada burda süper bir kar yağış var Genişletmek için tıkla ... burdada az az çiselemeye başladı kar şimdi canım
sahile uzan' Alıntı: huhu toprağım kar varmı ordada burda süper bir kar yağış var Genişletmek için tıkla ... burdada az az çiselemeye başladı kar şimdi canım
tesadüf Yeni Üye Üye 16 Ocak 2012 #12.590 sahile uzan' Alıntı: Kar var burda çok güzel yağıyor ay görmeniz lazım Genişletmek için tıkla ... eşimde mesaj çekti şimdi aşkım burda çok güzel kar yağıyor orda da başladı mı diye
sahile uzan' Alıntı: Kar var burda çok güzel yağıyor ay görmeniz lazım Genişletmek için tıkla ... eşimde mesaj çekti şimdi aşkım burda çok güzel kar yağıyor orda da başladı mı diye