ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 16 Ocak 2012 #12.601 baldem' Alıntı: ayhhh şıpıdık ya biz eve gittikten sonra yağsa ne iyi olur, ben ofisten çıkarken wc ye gidiyorum ona rağmen trafik açıkken eve zor yetişiyorum trafik olunca patlayacak dereceye geliyorum 😕 Genişletmek için tıkla ... nekadar sürede evine gdiyosun baldem. çıkış saatine yakın bişiler içme bari 😀
baldem' Alıntı: ayhhh şıpıdık ya biz eve gittikten sonra yağsa ne iyi olur, ben ofisten çıkarken wc ye gidiyorum ona rağmen trafik açıkken eve zor yetişiyorum trafik olunca patlayacak dereceye geliyorum 😕 Genişletmek için tıkla ... nekadar sürede evine gdiyosun baldem. çıkış saatine yakın bişiler içme bari 😀
B baldem Forum Okuru 16 Ocak 2012 #12.602 öyle yapıyorum kuzu 17:40 da servisler kalkıyor ev de 1 saat sürüyor ben en son 16:30 da içiyorum suyumu ama yinede banamısın demiyor
öyle yapıyorum kuzu 17:40 da servisler kalkıyor ev de 1 saat sürüyor ben en son 16:30 da içiyorum suyumu ama yinede banamısın demiyor
P peeeh Yeni Üye Üye 16 Ocak 2012 #12.603 tesaduf' Alıntı: kız sahil biz eve nasıl gideceğiz:hıms: Genişletmek için tıkla ... uvvv baya var galiba sahil aşkımda sana yakınn oralarda 🙂 nasıl soğuk mu kız
tesaduf' Alıntı: kız sahil biz eve nasıl gideceğiz:hıms: Genişletmek için tıkla ... uvvv baya var galiba sahil aşkımda sana yakınn oralarda 🙂 nasıl soğuk mu kız
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 16 Ocak 2012 #12.606 baldem' Alıntı: öyle yapıyorum kuzu 17:40 da servisler kalkıyor ev de 1 saat sürüyor ben en son 16:30 da içiyorum suyumu ama yinede banamısın demiyor Genişletmek için tıkla ... benimde öyle çok çalışıyor namızsız 🙂
baldem' Alıntı: öyle yapıyorum kuzu 17:40 da servisler kalkıyor ev de 1 saat sürüyor ben en son 16:30 da içiyorum suyumu ama yinede banamısın demiyor Genişletmek için tıkla ... benimde öyle çok çalışıyor namızsız 🙂
C cikletimnerde Forum Okuru 16 Ocak 2012 #12.607 şıpıcımmm bu karikatürü ilk facede görmüştüm ama gülmemiştim pek şimdi sen koyunca tutamadım kendimi valla sende ısık var diyim sana.. hah
şıpıcımmm bu karikatürü ilk facede görmüştüm ama gülmemiştim pek şimdi sen koyunca tutamadım kendimi valla sende ısık var diyim sana.. hah
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 16 Ocak 2012 #12.609 cikletimnerde' Alıntı: şıpıcımmm bu karikatürü ilk facede görmüştüm ama gülmemiştim pek şimdi sen koyunca tutamadım kendimi valla sende ısık var diyim sana.. hah Genişletmek için tıkla ... sağol şekerim 🙂 MUAHHHH Canım sıkılmasaymış ozaman diyo ya 🙂 o komik. aynen benimde canım sıkılmasaymış yaaa 😀
cikletimnerde' Alıntı: şıpıcımmm bu karikatürü ilk facede görmüştüm ama gülmemiştim pek şimdi sen koyunca tutamadım kendimi valla sende ısık var diyim sana.. hah Genişletmek için tıkla ... sağol şekerim 🙂 MUAHHHH Canım sıkılmasaymış ozaman diyo ya 🙂 o komik. aynen benimde canım sıkılmasaymış yaaa 😀