ben dün eşimin tarafıyla konuşmadım bile
eşim bana anlatmak istemedi ama sonra annemle konuştum sesi tuhaftı
eşime dedim noldu bugün senin gözler şiş annemin sesi kötü bişey mi oldu dedim
sonra anlattı, artık anneme gitmeyeceğiz, benim karımın namusuna kimse laf söyleyemez alıp veremediği nedir anlamıyorum dedi
benim anlayamadığım annen yalnız hadi bu gaf ı yaptı teyzelerin var kuzenin öyle hepsiyle aranız iyi olmak zorunda değil insanlar bugünlerde tanılır şu kurduğu saçma sapan cümleler yüüznden millet sakız gibi çekerek nerelere götürür yok bu kadın dayaklık bayıldığı sırada kafasını biryere vurup kendine gelse iyi olacak yoksa bu fesatlık yüzünden her bayılmasında biryerleri yamulu verir birdaha kendine gelemz
benim anlayamadığım annen yalnız hadi bu gaf ı yaptı teyzelerin var kuzenin öyle hepsiyle aranız iyi olmak zorunda değil insanlar bugünlerde tanılır şu kurduğu saçma sapan cümleler yüüznden millet sakız gibi çekerek nerelere götürür yok bu kadın dayaklık bayıldığı sırada kafasını biryere vurup kendine gelse iyi olacak yoksa bu fesatlık yüzünden her bayılmasında biryerleri yamulu verir birdaha kendine gelemz
kaynım aradı bayılınca da eşim isterse ölsün ben anca cenazesine giderim o da süt hakkı için geri kalanı bi ilgilendirmiyor
gelip karımdan ve ailesinden özür dileyecek başka yolu bunun dedi
bu yaştan sonra konuşmayı ben mi öğreticem ona dedi, kaynıma diyomuş ki ben öyle bişey demek istemedim yanlış anlaşıldı
çok şükür nicki bizim akrabalarımızın kızları da benim gibiler, öyle fesatlık falan yok arada ama olabilirdi de, dediğin gibi o zaman adım bile çıkabilirdi
Biizim çok yakın bir akrabamız genç yaşta eşini kaybediyor ve iki oglunu çok güzel bir şekilde büyütüyor.İki oğluda unv mezunu şu anda da çok güzel yerlerde çalışıyorlar.Ama şöyle bir durum var;gelinler yanında oturuyor.Kendi evini kapattı.Oglunun yanına taşındı.Çocukları o büyüttü.Ve kuzenlerimde hiçbir şey diyemiyorlar.