Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Baldem sen eşinle ne kadar çıktın?Çıkarken ya da nişanlıyken sana karşı davranışları nasıldı?

canım biz ocakta tanıştık aynı yıl kasımda nişanlandık geçn sene de evlendik
biz eşimle hep arkadaş gibiydik, vıcık vıcık değil mesafeli ama samimi

ben dün eşimin tarafıyla konuşmadım bile
eşim bana anlatmak istemedi ama sonra annemle konuştum sesi tuhaftı
eşime dedim noldu bugün senin gözler şiş annemin sesi kötü bişey mi oldu dedim
sonra anlattı, artık anneme gitmeyeceğiz, benim karımın namusuna kimse laf söyleyemez alıp veremediği nedir anlamıyorum dedi

Uff baldem gerçekten çok üzüldüm tüylerim diken diken oldu sinirden ya
nasıl böyle imalı konuşabilir ona mı kaldı

ama kuzum negüzel ailenin ve eşinin sana güvenleri tam
ve har zaman senin arkandalar
bu çok önemli

anlamıştım da bu artık benim aklıma bile gelmeyecek bir boyut canım
böyle bir mevzu benim icin sözkonusu bile olamaz

aynen öyle nicki, otur işte hanımefendi hanımefendi kimsenin sana bişey yaptığı yok
oğlun huzurlu mutlu daha ne ister ki bir insan

benim anlayamadığım annen yalnız hadi bu gaf ı yaptı teyzelerin var kuzenin öyle hepsiyle aranız iyi olmak zorunda değil insanlar bugünlerde tanılır şu kurduğu saçma sapan cümleler yüüznden millet sakız gibi çekerek nerelere götürür yok bu kadın dayaklık bayıldığı sırada kafasını biryere vurup kendine gelse iyi olacak yoksa bu fesatlık yüzünden her bayılmasında biryerleri yamulu verir birdaha kendine gelemz:kiamam:

benim anlayamadığım annen yalnız hadi bu gaf ı yaptı teyzelerin var kuzenin öyle hepsiyle aranız iyi olmak zorunda değil insanlar bugünlerde tanılır şu kurduğu saçma sapan cümleler yüüznden millet sakız gibi çekerek nerelere götürür yok bu kadın dayaklık bayıldığı sırada kafasını biryere vurup kendine gelse iyi olacak yoksa bu fesatlık yüzünden her bayılmasında biryerleri yamulu verir birdaha kendine gelemz:kiamam:

kaynım aradı bayılınca da eşim isterse ölsün ben anca cenazesine giderim o da süt hakkı için geri kalanı bi ilgilendirmiyor
gelip karımdan ve ailesinden özür dileyecek başka yolu bunun dedi
bu yaştan sonra konuşmayı ben mi öğreticem ona dedi, kaynıma diyomuş ki ben öyle bişey demek istemedim yanlış anlaşıldı

çok şükür nicki bizim akrabalarımızın kızları da benim gibiler, öyle fesatlık falan yok arada ama olabilirdi de, dediğin gibi o zaman adım bile çıkabilirdi

Biizim çok yakın bir akrabamız genç yaşta eşini kaybediyor ve iki oglunu çok güzel bir şekilde büyütüyor.İki oğluda unv mezunu şu anda da çok güzel yerlerde çalışıyorlar.Ama şöyle bir durum var;gelinler yanında oturuyor.Kendi evini kapattı.Oglunun yanına taşındı.Çocukları o büyüttü.Ve kuzenlerimde hiçbir şey diyemiyorlar.

kapatalım konuyu kızlar, size anlatınca rahatlıyorum

Inşallah bundan sonra herşey daha güzel olur bizde huzur'a varırız, Allah hepimizi hasta ruhlu kıskanç kızçelerden korusun

Geri