Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Dün akşam eve giderken kereviz aldım. Balkabağı aldım 🙂
Benim kızçe yemek yapmış. Yumurtalı erişte yapmış.
Birde köy tarhanası taneli içinde herşey olandan.
Bende kabak tatlısını yaptım 🙂 Eşim bayıldı zaten çok severmiş 🙂 Öğrenmiş oldum 🙂

tesadüf seni en sağlıklı yemek yapan üye seçiyorum canım
dün bende eve gidince mercimek çorbası yaptım ama mercimeğim çok azdı daha cok mercimekli sebze çorbası oldu🙂 bi de oturdum sarma sardım
hava koşullarından dolayı şehir dışındaki bazı arkadaşlar istanbul'a gelememişti o yüzden iş yemeğini iptal ettiler, çok da iyi oldu

Bende oturup bir iki saat sarma sarıp buzluğa atsam güzel olur aslında 🙂
Buzluk demişken buzluğa kutu kola koymuştum pazar günü unutmuşum. p.teside anneme gidince kalmış. Bi açtım baktım patlamış 😀 Buzluk kola

ilk defa buzluk için yaptım sarmayı, pişirdim altını kapattım buzdolabına koydum tencereyle akşam eve gidince iki tane kab'a koyucam gerisini eşim yer 🙂
bi günde sigara böreği hazırlıcam Inşallah

şıpıdık ben tehlikeli bişey koyunca dolaba tlf alarm kuruyorum, benimde bi kere öyle patlamıştı🙂 bir müsibet bin nasihaattan iyidir hesabı

sağol canım ellerine sağlık bende sebze olayını fazla abartmışım galiba koyu oldu çorbam sıcak su ile açtım su seferde koca bir tencere mercimek çorbamız oldu bir hafta içeriz artık😀 Ama çok lezzetli olmuştu çok beğendim ben

Hadi hepiniz gelin istek isticem size 😀
ne isteği kuzummmm
herkese günaydınnnnnn kızlarrrrr
sigara içmeyişimin 10,günü hepimize kutlu mutlu olsunnnn :havai:
kızlarr dün eve gitmeden pazara gittim 7,35 geçe evdeydim..mutfakta bana bişiler oldu banaaaa
ha tutamıyorum kendimi
çorba yaptım kabuska yemeği yaptım makarna pırasa yemeği
ardından patatesli gül böreği yaptım deidm nol bana tutun beniii ha
saat 9,30 da hepsi bitti kızlar...çok takdir ettim kendimi

Maşallah bir haftalık yemeği yapmışsın 🙂
Olay fm isteği. :d gERçi istek çalmıyolarmış. sıradakini yollarım anca 😀

ya şimdi armağan yazmış akşam çayımızı demledik diye düşündüm de misafir geldiği zamanlar hariç bir kere bire akşam yemekten somra çay demlemedim