Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim eşim çayı çok seviyo her akşam demleniyo bizde.
işte yiyip gelsede evde çayı içiyo illaki. Ben kahvaltıda bile çay içmezdim ama yavaş yavaş alıştım 🙂
ooooooooooooooo menekşe hanımmm siz teşrif edermiydiniz buraya (inceden inceden laf sokuyorum çaktırmayın )
nerelerdesin sen yaa..görüşmeyeli uzun zaman oldu..(abarttımda abarttım)
hastaymıssın geçmiş olsun..düzeldinmi
Benim eşim çayı çok seviyo her akşam demleniyo bizde.
işte yiyip gelsede evde çayı içiyo illaki. Ben kahvaltıda bile çay içmezdim ama yavaş yavaş alıştım 🙂
bu akşam sıra gelirse bende demliyeyim bari🙂 Dün akşam yemekten sonra salep içtik yatmadan öncede havuç elma ve zencefili sıktım içtik dünde salep ve portkal suyu içmiştik pazardan istinasız her hafta 3 kilo portakal alıyoruz çürümesin diye her akşam sıkıyorum mecbur onun dışındada salep bitki çayı derken çaya hiç fırsat olmadı demekki ama bu akşam demleyeceğim😀
ooooooooooooooo menekşe hanımmm siz teşrif edermiydiniz buraya (inceden inceden laf sokuyorum çaktırmayın )
nerelerdesin sen yaa..görüşmeyeli uzun zaman oldu..(abarttımda abarttım)
hastaymıssın geçmiş olsun..düzeldinmi
ay kızlar valla çok yoğunuz napayım
buraya gelince de kopamıyorum çıkamıyorum sohbeti bırakıp işlerim kalıyo
o yüzden gelemiyodum
ama bu sabah bi bakayım dedim
cikletçim tam iyileştim sayılmaz bacım hala burnum tıkalı boğazım şiş bide uçuk çıktı dudağımda öyle geçinip gidiyoz işte