M
mormenekşem
Forum Okuru
günaydın kızlar ben geldim
nabersiniz bakalım ne var ne yok görmeyeli yeni haberler gelişmeler hamişler var mı
nabersiniz bakalım ne var ne yok görmeyeli yeni haberler gelişmeler hamişler var mı

ya şimdi armağan yazmış akşam çayımızı demledik diye düşündüm de misafir geldiği zamanlar hariç bir kere bire akşam yemekten somra çay demlemedim
ben her akşam rutin çay demliyorum benimki çok seviyo..ya şimdi armağan yazmış akşam çayımızı demledik diye düşündüm de misafir geldiği zamanlar hariç bir kere bire akşam yemekten somra çay demlemedim
günaydın kızlar ben geldim
nabersiniz bakalım ne var ne yok görmeyeli yeni haberler gelişmeler hamişler var mı![]()

)Benim eşim çayı çok seviyo her akşam demleniyo bizde.
işte yiyip gelsede evde çayı içiyo illaki. Ben kahvaltıda bile çay içmezdim ama yavaş yavaş alıştım 🙂
şimdilik yeni bir bebiş gelişmesi yok canım ama arayı açma bu kadar özlüyoruzgünaydın kızlar ben geldim
nabersiniz bakalım ne var ne yok görmeyeli yeni haberler gelişmeler hamişler var mı![]()
hOŞgeldin bire.
valla yazıcaktım bugünde gelmeseydin kızcaktım hatta çok boşladın burayı diye![]()
ooooooooooooooo menekşe hanımmm siz teşrif edermiydiniz buraya (inceden inceden laf sokuyorum çaktırmayın)
nerelerdesin sen yaa..görüşmeyeli uzun zaman oldu..(abarttımda abarttım)
hastaymıssın geçmiş olsun..düzeldinmi
şimdilik yeni bir bebiş gelişmesi yok canım ama arayı açma bu kadar özlüyoruz
şaka tabi