tesadüf Yeni Üye Üye 18 Ocak 2012 #13.161 baldem' Alıntı: yok tatlım açamıyorum maalesef Genişletmek için tıkla ... ondan görememişsindir canım
baldem' Alıntı: yok tatlım açamıyorum maalesef Genişletmek için tıkla ... ondan görememişsindir canım
B baldem Forum Okuru 18 Ocak 2012 #13.162 ben bu akşam saldım çayır'a mevlam kayıra olucam karar verdim kahvaltı hazırlayacağım sonra da ütü
tesadüf Yeni Üye Üye 18 Ocak 2012 #13.163 baldem' Alıntı: ben bu akşam saldım çayır'a mevlam kayıra olucam karar verdim kahvaltı hazırlayacağım sonra da ütü Genişletmek için tıkla ... e sarma sardın ya onlarıda çıkarırsın yeter canım çorbandan artmadı mı? benim epey arttı çorbamdan 😀 Çorbayı ısıtacağım pırasa yemeği yapacağım birde lahanalı kerevizli yoğurtlu mayonezli bir salata uyduracağım 😀
baldem' Alıntı: ben bu akşam saldım çayır'a mevlam kayıra olucam karar verdim kahvaltı hazırlayacağım sonra da ütü Genişletmek için tıkla ... e sarma sardın ya onlarıda çıkarırsın yeter canım çorbandan artmadı mı? benim epey arttı çorbamdan 😀 Çorbayı ısıtacağım pırasa yemeği yapacağım birde lahanalı kerevizli yoğurtlu mayonezli bir salata uyduracağım 😀
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 18 Ocak 2012 #13.166 Bugün bende portakallı kereviz yapıcam. Malzemelerimi dün aldım.
B baldem Forum Okuru 18 Ocak 2012 #13.167 tesaduf' Alıntı: e sarma sardın ya onlarıda çıkarırsın yeter canım çorbandan artmadı mı? benim epey arttı çorbamdan 😀 Çorbayı ısıtacağım pırasa yemeği yapacağım birde lahanalı kerevizli yoğurtlu mayonezli bir salata uyduracağım 😀 Genişletmek için tıkla ... sardımda onların çoğunu buzluğa koyucam biraz çıkarırım doğru diyosun çorbam artmıştı ama paşa hazretleri sabah yemiş 2 tabak😕 sana maşallah diyorum diyorum Inşallah hep böyle istekli olursun
tesaduf' Alıntı: e sarma sardın ya onlarıda çıkarırsın yeter canım çorbandan artmadı mı? benim epey arttı çorbamdan 😀 Çorbayı ısıtacağım pırasa yemeği yapacağım birde lahanalı kerevizli yoğurtlu mayonezli bir salata uyduracağım 😀 Genişletmek için tıkla ... sardımda onların çoğunu buzluğa koyucam biraz çıkarırım doğru diyosun çorbam artmıştı ama paşa hazretleri sabah yemiş 2 tabak😕 sana maşallah diyorum diyorum Inşallah hep böyle istekli olursun
P peeeh Yeni Üye Üye 18 Ocak 2012 #13.168 TESADÜFÜM İZLİCEM AMA SONRA ŞİMDİ SESLİ İZLERSEM PATRON DUYAR PEK DUYULMAMASI GEREKİYO GALİBA 🙂 🙂 SEVERİM HÜDOYU
TESADÜFÜM İZLİCEM AMA SONRA ŞİMDİ SESLİ İZLERSEM PATRON DUYAR PEK DUYULMAMASI GEREKİYO GALİBA 🙂 🙂 SEVERİM HÜDOYU
tesadüf Yeni Üye Üye 18 Ocak 2012 #13.169 baldem' Alıntı: sardımda onların çoğunu buzluğa koyucam biraz çıkarırım doğru diyosun çorbam artmıştı ama paşa hazretleri sabah yemiş 2 tabak😕 sana maşallah diyorum diyorum Inşallah hep böyle istekli olursun Genişletmek için tıkla ... inşallah canım daha çok yeni evli olduğumdan birşey demiyorum bende 3-4 ay sonra görüşürüz
baldem' Alıntı: sardımda onların çoğunu buzluğa koyucam biraz çıkarırım doğru diyosun çorbam artmıştı ama paşa hazretleri sabah yemiş 2 tabak😕 sana maşallah diyorum diyorum Inşallah hep böyle istekli olursun Genişletmek için tıkla ... inşallah canım daha çok yeni evli olduğumdan birşey demiyorum bende 3-4 ay sonra görüşürüz
tesadüf Yeni Üye Üye 18 Ocak 2012 #13.170 ŞIPIDIK' Alıntı: Bugün bende portakallı kereviz yapıcam. Malzemelerimi dün aldım. Genişletmek için tıkla ... yap canım afiyet olsun bizde her hafta kereviz alıyoruz portakallı kerevizi çok yaptım değişiklik olsun diye geçen hafta kereviz çorbası yaptım bu haftada salata yapıyorum haftayada alırsak artık kıymalı salçalı yemeğini yaparım 😀
ŞIPIDIK' Alıntı: Bugün bende portakallı kereviz yapıcam. Malzemelerimi dün aldım. Genişletmek için tıkla ... yap canım afiyet olsun bizde her hafta kereviz alıyoruz portakallı kerevizi çok yaptım değişiklik olsun diye geçen hafta kereviz çorbası yaptım bu haftada salata yapıyorum haftayada alırsak artık kıymalı salçalı yemeğini yaparım 😀