Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kızlarrrrrrr huzurun sizlere mesajı var sıraıyla yayınlıyorum :D:D

Dün gece uyurken uykum kaçtı 4,5 gibi uyandım geçmişi okudum sabah 6 ya kadar. Urfadayım ya otel odasında kocam da yok. Onu özledim. Evde net olmadığı için okuyamıyordum da sizi. Ancak sabah 6da size cevap yazacak halim kalmamıştı o nedenle şimdi yazayım dedim. Önce kendimden anlatayım sonra sizlere yazacağım. Biz naptık?

Şöyle oldu

Cumartesi gittik bahsettiğim siemnsler için 1380 tl tutuyorlarmış fırın saatli olunca. Daha önce çeyizlerimi aldığım beyaz eşya bayisine gittik ama adam 1330 tlden 1300 e inmedi. Bayada uzaktı gittiğimiz yer. Bizde eşimle inat ettik almadık. Başka bayiye gidelim dedik o kadar uzağa gitmişiz biz adam indirim yapmayınca sinir olduk geldik başka bayiye. Orda aklımız başka markaya daldı. E....x adında. Niye marka adını böyle yazdığımı ayrıntılı anlatacağım. Neyse bu seçtiğimiz set siemensde 3600 tllerde idi. Markası e...x diye baya tereddüt ettik. Ama sonra karar verdik. 2400 tlye e...x aldık. Pazartesi geldi takıldı. Çok güzel oldular. Böylece aslında sadece bize 600 tlye davlumbaz gerekirken 2400 tlye davlumbaz+fırın+ocak almış olduk. Çok komikti halimiz. Bizimkine resmen borca doymamak denir.

Cumartesi duşakabinimizde takıldı. An itibariyle evde eksik yok. En yakın zamanda resimleri çekip ekleyeceğim.

Niye e...x markasını yazmadığıma gelince şöyle oldu. Biz e...x markasında kararsız kalınca benim eşimin ablası kızçeyi aradık. Nasıldır e...x diye. O da bilmiyor. Sonra bana demez mi googla gir e....x nasıldır yaz? Kk da çıkacak oradan okursun.
Böylelikle bizim kızçenin eski fıkra topiğimizi yakından takip ettiğini gördüm. En büyük korkum olan ya benim yazdıklarımı okuyorsa korkumda biraz gitti. Çünkü sanki ben eski fıkra topiğimizi bilmiyormuşum gibi anlattı.
Ama şunuda tekrar anladım ki biri bişi araştıracak olunca illaki bu adla arama yapıyor dolayısıyla benle konuştu diye şimdi e... x e bakarsa bu yorumlarımı okumasın diye böyle yazıyorum. Düşünsenize ne komik olur. E...x araştırırken bunları görmesi.

He bide doktordan haber vereyim dedim. 2 doktora birden gittim kızlar. İkiside kisti göremedim. Sanırım kistim kaybolmuş. Doktorun birisi (sürekli gittiğim) ilacı bırak sonra bida gel dedi. 15 gün sonra ona bida gidicem. 2si ise ilacı değiştirdi sahilin kullandığından önerdi. Ama ben ilk doktorumun sözünü dinlicem şimdilik.
İnşallah kistim kaybolmuştur ve inşallah yeni sisteme alışabilirim. Dua edin kızlar.

Bu durumda böyle kızlar.

Bunun dışında sahilim bal böceğim Salı sabahı eşimleydik telefonunu görünce başka bi arkadaşım demek zorunda kaldım malum bilmiyor burayı. Ondan açamadım teli. Sonra da sana mahçup oldum hem gelemedim, hemde haber veremedim diye.
Haber vermek için eşimin evden çıkmasını bekliyordum. Kusura bakma canım benim. İlgin içinde teşekkür ederim. Fırsat kolluyorum görüşebilmek için. Uygun olursam haberdar edeceğim. Ancak programımız çok yoğun
Baldemcim kızçenin yaptıklarını duydum canım. Üzülme tatlım, senin kalbinin güzelliğini biz biliyoruz.
Şıpıdıkım senin kızçede hareketliymiş haftasonu. Sana da kolaylıklar canım sabrının karşılığını alacaksın inşallah
Kafacım regl olmuşsun canım hakkından hayırlısı olsun duam senle
Pineaplesim sende bu hafta eşinden ayrısın benim gibi. Allah kolaylık versin
Mormenekşe, esen, akasya gözükmüyor iyilerdir inşallah
Esenin eşine çok geçmiş olsun
Çikletim sigara içmemelere devam dimi ablacım.
İkracım bizim buralardamısın. Çok yoğunum canım inşallah görüşebiliriz gitmeden
Tesadüfüm, pineaplesim,superim,niersim,armağanım,twitim,nikim,birgünüm sizlerde iyisinizdir inşallah
Smasherim gelmiş bir ara gördüm.. onu da seviyorum.
Kimseyi unutmamışımdır inşallah

Çikletim çok sağol ablana sözcülük yaptığın için...
Allaha emanetsiniz canlarım.

Cikletten sevgilerle :deli:

Huzur seni seviyorum gerçekten... Mükemmel insan.

Bu arada bizi eski fıkra topiğimizden takip eden akrabalarımız varmıydı acaba.
Bizim olduğumuzu anlayan yada anlamayan 🙂

Geri