C cikletimnerde Forum Okuru 26 Ocak 2012 #14.441 pineapples' Alıntı: amannnn ben işte hiç birşey düşünemiyorum kuzum yawww Genişletmek için tıkla ... ördüğün hırkalar yormustur kuzum kafanı..
pineapples' Alıntı: amannnn ben işte hiç birşey düşünemiyorum kuzum yawww Genişletmek için tıkla ... ördüğün hırkalar yormustur kuzum kafanı..
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 26 Ocak 2012 #14.442 hELLOOOOO pEri olmamış albüm. resim eklenmemiş.
C cikletimnerde Forum Okuru 26 Ocak 2012 #14.444 mormenekşem' Alıntı: allah hakkınızda hayırlısını versin canım düşünüyodunuz siz bi ara vazgeçmiştiniz sonra son durum ne oldu onu bilmiyorum ama Genişletmek için tıkla ... h ben söyliyim menekşem.. eylül gibi düşünüyolarmışş eylül gelmeden derki kızlar erteledik 2013 ün ocak ayında yapıyoz son kararınmı hayır değişebilir hahah
mormenekşem' Alıntı: allah hakkınızda hayırlısını versin canım düşünüyodunuz siz bi ara vazgeçmiştiniz sonra son durum ne oldu onu bilmiyorum ama Genişletmek için tıkla ... h ben söyliyim menekşem.. eylül gibi düşünüyolarmışş eylül gelmeden derki kızlar erteledik 2013 ün ocak ayında yapıyoz son kararınmı hayır değişebilir hahah
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 26 Ocak 2012 #14.445 Bende erteledim kızlar. Siz haziran temmuzda çalışmalara başlıcaksınız ben bi sonraki sezonda inşallah
Bende erteledim kızlar. Siz haziran temmuzda çalışmalara başlıcaksınız ben bi sonraki sezonda inşallah
M mormenekşem Forum Okuru 26 Ocak 2012 #14.446 ŞIPIDIK' Alıntı: Bende erteledim kızlar. Siz haziran temmuzda çalışmalara başlıcaksınız ben bi sonraki sezonda inşallah Genişletmek için tıkla ... ben bi aksilik çıkmadığı sürece temmuzda kesin başlıyorum
ŞIPIDIK' Alıntı: Bende erteledim kızlar. Siz haziran temmuzda çalışmalara başlıcaksınız ben bi sonraki sezonda inşallah Genişletmek için tıkla ... ben bi aksilik çıkmadığı sürece temmuzda kesin başlıyorum
P peeeh Yeni Üye Üye 26 Ocak 2012 #14.447 ŞIPIDIK' Alıntı: hELLOOOOO pEri olmamış albüm. resim eklenmemiş. Genişletmek için tıkla ... mormenekşem' Alıntı: ben görmüyom albüm falan nirdeee Genişletmek için tıkla ... TÜHH SORDUM SİZE NASIL YAPIYONUZ DİYE zaten resim değildi kuzum bişey yazmıştım
ŞIPIDIK' Alıntı: hELLOOOOO pEri olmamış albüm. resim eklenmemiş. Genişletmek için tıkla ... mormenekşem' Alıntı: ben görmüyom albüm falan nirdeee Genişletmek için tıkla ... TÜHH SORDUM SİZE NASIL YAPIYONUZ DİYE zaten resim değildi kuzum bişey yazmıştım
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 26 Ocak 2012 #14.448 mormenekşem' Alıntı: ben bi aksilik çıkmadığı sürece temmuzda kesin başlıyorum Genişletmek için tıkla ... sizin ev olayı olursa belki ertelersin benim sezona transfer olursun Ama hayırlısı olsun canım Allah hepimizin gönlüne göre versin.
mormenekşem' Alıntı: ben bi aksilik çıkmadığı sürece temmuzda kesin başlıyorum Genişletmek için tıkla ... sizin ev olayı olursa belki ertelersin benim sezona transfer olursun Ama hayırlısı olsun canım Allah hepimizin gönlüne göre versin.
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 26 Ocak 2012 #14.449 SUPERİSİ1688' Alıntı: TÜHH SORDUM SİZE NASIL YAPIYONUZ DİYE zaten resim değildi kuzum bişey yazmıştım Genişletmek için tıkla ... akıllım ilk önce resim yüklücen. onun altına yazıcan resim açıklaması gibi 🙂 direk yazdıysan olmaz tabiki 😀
SUPERİSİ1688' Alıntı: TÜHH SORDUM SİZE NASIL YAPIYONUZ DİYE zaten resim değildi kuzum bişey yazmıştım Genişletmek için tıkla ... akıllım ilk önce resim yüklücen. onun altına yazıcan resim açıklaması gibi 🙂 direk yazdıysan olmaz tabiki 😀
M mormenekşem Forum Okuru 26 Ocak 2012 #14.450 ŞIPIDIK' Alıntı: sizin ev olayı olursa belki ertelersin benim sezona transfer olursun Ama hayırlısı olsun canım Allah hepimizin gönlüne göre versin. Genişletmek için tıkla ... yok canım ev olsada ertelemem muhtemelen çünkü seneye de ertelesem bişey değişmicek yani aynı borcu ödemeye devam ediyo olcaz
ŞIPIDIK' Alıntı: sizin ev olayı olursa belki ertelersin benim sezona transfer olursun Ama hayırlısı olsun canım Allah hepimizin gönlüne göre versin. Genişletmek için tıkla ... yok canım ev olsada ertelemem muhtemelen çünkü seneye de ertelesem bişey değişmicek yani aynı borcu ödemeye devam ediyo olcaz