Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya kızlar bu bimdeki tansiyon aletleri için yanlış ölçüyo diye de duymuştum da ondan
şimdi annemin durumu da ciddi ya
eşimle araştırdık o da diyo daha iyi bişey alalım diye
omron diye bi marka varmış iyiymiş tansiyon aletleri ondan mı alsak acaba diye düşündük
ya kızlar bu bimdeki tansiyon aletleri için yanlış ölçüyo diye de duymuştum da ondan
omron diye bi marka varmış iyiymiş tansiyon aletleri ondan mı alsak acaba diye düşündük
çok geçmiş olsun canım benim annemde hipertansiyon hastası tansiyonu 25 26 lara kadar çıkıyordu hatta burun kanaması geçirdi çok kötü günler geçirdik rabbim kimseye yaşatmasın çok şükür şimdi ilaçlarını düzenli alıyor bi sorunu yok 12 - 8 tansiyonu bende anneme braun aldım kuzum çok memnun istersen bi bak onlara
evet en iyisi onlar canım ama
kendi kendine onlarla ölçemez bende bilmiyorum öyle ölçmeyi zaten
ölçen birilerini de her zaman bulamaz
kendi kendine ölçmesi için öyle bişey alamam yani
evet en iyisi onlar canım ama
kendi kendine onlarla ölçemez bende bilmiyorum öyle ölçmeyi zaten
ölçen birilerini de her zaman bulamaz
kendi kendine ölçmesi için öyle bişey alamam yani