sahile uzan Daimi Üye Üye 30 Ocak 2012 #14.911 bu akşam için çekirdek alıp kocişle tv bakıcam tabi kapatırmazsa 🙁( ama plna yapınca suya düşüyor hep
bu akşam için çekirdek alıp kocişle tv bakıcam tabi kapatırmazsa 🙁( ama plna yapınca suya düşüyor hep
sahile uzan Daimi Üye Üye 30 Ocak 2012 #14.912 kafa kafa tatil mi gelen uludağa bende ömrümde bir kez gittim
M mormenekşem Forum Okuru 30 Ocak 2012 #14.913 sahilcim benim aldığım mehmet efendi değil burda bi kuruyemişçi var adam kendisi çekiyo kahveyi hazır paket değil yani neyse bigün gelirsem sana her çeşidinden getiririm karşılıklı höpürdetiriz
sahilcim benim aldığım mehmet efendi değil burda bi kuruyemişçi var adam kendisi çekiyo kahveyi hazır paket değil yani neyse bigün gelirsem sana her çeşidinden getiririm karşılıklı höpürdetiriz
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 30 Ocak 2012 #14.914 Ben geldim gene. öğlen tatilde dışarı çıktım uzun bi aradan sonra. bir kaç mağazaya baktım bişi almadan geldim 🙂
Ben geldim gene. öğlen tatilde dışarı çıktım uzun bi aradan sonra. bir kaç mağazaya baktım bişi almadan geldim 🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 30 Ocak 2012 #14.915 ay oo bizim düğüne gelen belediye başkanını hediyesi var iki kişilik işlemeli kahve takımı onu çıkarırım oh
ay oo bizim düğüne gelen belediye başkanını hediyesi var iki kişilik işlemeli kahve takımı onu çıkarırım oh
sahile uzan Daimi Üye Üye 30 Ocak 2012 #14.916 ŞIPIDIK' Alıntı: Ben geldim gene. öğlen tatilde dışarı çıktım uzun bi aradan sonra. bir kaç mağazaya baktım bişi almadan geldim 🙂 Genişletmek için tıkla ... bende maaşı bekliyorum kendimi revize edicem taksitlerim bitti tüm maaşımı harcıcam aht ettim
ŞIPIDIK' Alıntı: Ben geldim gene. öğlen tatilde dışarı çıktım uzun bi aradan sonra. bir kaç mağazaya baktım bişi almadan geldim 🙂 Genişletmek için tıkla ... bende maaşı bekliyorum kendimi revize edicem taksitlerim bitti tüm maaşımı harcıcam aht ettim
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 30 Ocak 2012 #14.917 resmi tatil olsun istiyorum cumaya kadar 😀 çok şeymi istiyorum
Kafa Hamiş Melek 30 Ocak 2012 #14.918 sahile uzan' Alıntı: kafa kafa tatil mi gelen uludağa bende ömrümde bir kez gittim Genişletmek için tıkla ... kız ben bile 3 kere gittim uludağa
sahile uzan' Alıntı: kafa kafa tatil mi gelen uludağa bende ömrümde bir kez gittim Genişletmek için tıkla ... kız ben bile 3 kere gittim uludağa
Kafa Hamiş Melek 30 Ocak 2012 #14.919 ŞIPIDIK' Alıntı: resmi tatil olsun istiyorum cumaya kadar 😀 çok şeymi istiyorum Genişletmek için tıkla ... ondan bende isityorum valla şıpı
ŞIPIDIK' Alıntı: resmi tatil olsun istiyorum cumaya kadar 😀 çok şeymi istiyorum Genişletmek için tıkla ... ondan bende isityorum valla şıpı
sahile uzan Daimi Üye Üye 30 Ocak 2012 #14.920 ben isityorum ama evde değil şöyle sanki balayına gidermiş gibi başbaşa