görmedim ki canım tartıldım sahi 51 kiloyum yiyorum yiyorum merak etme iştahımda açıldı sanki ya 🙂 Sende nasıl durumlartesadüffffff ne oldu mama diyorum hiç ses vermiyorsun![]()
görmedim ki canım tartıldım sahi 51 kiloyum yiyorum yiyorum merak etme iştahımda açıldı sanki ya 🙂 Sende nasıl durumlartesadüffffff ne oldu mama diyorum hiç ses vermiyorsun![]()
bizim akrabalardan bi kız kocaya vardı geçen sene hatta senin evlendiğin zamanlardı menekşem..ayy hiçbi zaman maaşımı bu şekilde haracayamadım harcayamıycam da
o günleri göremicem herhalde ben 🙁((

hbizim akrabalardan bi kız kocaya vardı geçen sene hatta senin evlendiğin zamanlardı menekşem..
kız nişantaşında oturuyo evinde hizmetçisi varmış
ulen diyom ahhh diyom off diyom vay be diyom başka bişi diyemiyom gerisini siz anlayınh
o dediklerine bende katılıyorum o zaman cikletim
SEN CİDDİMİSİNNNNNbu sefer kandırmıyon dimi
haha

hamdolsun bu huzura bedel ödeseler almam orası ayrı..neyse gene de halimize binlerce şükür
en azından kıt kanaat geçinsekte borçta ödesek huzurumuz yerinde
huzur herşeyden önemli
evet canım sana katılıyorum yuvamda çok huzurluyum o yüzden çok şanslı bir insan olduğumu düşünüyorum hizmetçi felan istemem kıskanırım zaten😀neyse gene de halimize binlerce şükür
en azından kıt kanaat geçinsekte borçta ödesek huzurumuz yerinde
huzur herşeyden önemli
görmedim ki canım tartıldım sahi 51 kiloyum yiyorum yiyorum merak etme iştahımda açıldı sanki ya 🙂 Sende nasıl durumlar

bu arada 7 de çıkıcakmısız..hayallerimin içine ettilerhem vallaha hem billaha haberlerde gördüm şuan evlerine yol almaya başlamışlardır bile![]()