Kafa Hamiş Melek 30 Ocak 2012 #14.951 pineapples' Alıntı: i yavrum senden naber ne olsun eve gitmek istiyorum ama aynı saatte çıkacakmışız burası berbat valla kalacağız burda yaaaa Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin canım benim burasıda baya soğuk kuzu ya sabahtan beri hiç durmadı kar 🙁
pineapples' Alıntı: i yavrum senden naber ne olsun eve gitmek istiyorum ama aynı saatte çıkacakmışız burası berbat valla kalacağız burda yaaaa Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin canım benim burasıda baya soğuk kuzu ya sabahtan beri hiç durmadı kar 🙁
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 30 Ocak 2012 #14.952 cikletimnerde' Alıntı: kızlar huzur gelemiyormus selamı var hepinize Genişletmek için tıkla ... aselam. ...
cikletimnerde' Alıntı: kızlar huzur gelemiyormus selamı var hepinize Genişletmek için tıkla ... aselam. ...
pineapples Hamiş Melek 30 Ocak 2012 #14.953 niye kimse konuşmuyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo canlanın yawwww
pineapples Hamiş Melek 30 Ocak 2012 #14.955 Kafa' Alıntı: hop tek hop tek oynayalım bir oyana bi bu yana sallanalım Genişletmek için tıkla ... kuzu aşağıda gözükmüyorsun yawww dediğim şeyi yaptınmı 🙂
Kafa' Alıntı: hop tek hop tek oynayalım bir oyana bi bu yana sallanalım Genişletmek için tıkla ... kuzu aşağıda gözükmüyorsun yawww dediğim şeyi yaptınmı 🙂
Kafa Hamiş Melek 30 Ocak 2012 #14.956 pineapples' Alıntı: kuzu aşağıda gözükmüyorsun yawww dediğim şeyi yaptınmı 🙂 Genişletmek için tıkla ... aslında burdayım ama neden gözükmüyom bende bilmiyom yaptım kuzu yaptım bakalım hayırlısı artıkın 🙂 sende yaptın heralde 😀
pineapples' Alıntı: kuzu aşağıda gözükmüyorsun yawww dediğim şeyi yaptınmı 🙂 Genişletmek için tıkla ... aslında burdayım ama neden gözükmüyom bende bilmiyom yaptım kuzu yaptım bakalım hayırlısı artıkın 🙂 sende yaptın heralde 😀
pineapples Hamiş Melek 30 Ocak 2012 #14.959 Kafa' Alıntı: aslında burdayım ama neden gözükmüyom bende bilmiyom yaptım kuzu yaptım bakalım hayırlısı artıkın 🙂 sende yaptın heralde 😀 Genişletmek için tıkla ... yok kuzu ben yapmadımmmm
Kafa' Alıntı: aslında burdayım ama neden gözükmüyom bende bilmiyom yaptım kuzu yaptım bakalım hayırlısı artıkın 🙂 sende yaptın heralde 😀 Genişletmek için tıkla ... yok kuzu ben yapmadımmmm
C cikletimnerde Forum Okuru 30 Ocak 2012 #14.960 ayy bi ben kaldımmmmmm topikte sessiz kimsesiz :ıslık: