sahile uzan Daimi Üye Üye 31 Ocak 2012 #15.221 şıpıdık' Alıntı: başım ağrıyoooooooooo Genişletmek için tıkla ... sıkıntı yaptın stres gerildin eve git güzelce duş al yat
şıpıdık' Alıntı: başım ağrıyoooooooooo Genişletmek için tıkla ... sıkıntı yaptın stres gerildin eve git güzelce duş al yat
tesadüf Yeni Üye Üye 31 Ocak 2012 #15.223 sahile uzan' Alıntı: SİZİNLE TANIŞMAK ÇOK GÜZELDİ SİZİ ÇOK ÖZLİCEM ELVEDA Genişletmek için tıkla ... sen benim yazdıklarımı saymıyormusun canım aşk olsun :küstüm:
sahile uzan' Alıntı: SİZİNLE TANIŞMAK ÇOK GÜZELDİ SİZİ ÇOK ÖZLİCEM ELVEDA Genişletmek için tıkla ... sen benim yazdıklarımı saymıyormusun canım aşk olsun :küstüm:
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 31 Ocak 2012 #15.224 tesaduf' Alıntı: bende kayınvalidemlere gittiğimizde kendi tabağımı kendim koyuyorum yoksa yığıyorlar kayınpederim geçende adında et var kendinde yok dedi çok güldüm ya Genişletmek için tıkla ... komik adam aklına nerden gelmiş sahile uzan' Alıntı: Huuuuuuuuuuuuuuuuu topik kendim yazıp kendim gülüyorum valla bende arkamı dönüp giidcem artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Genişletmek için tıkla ... saçmalama
tesaduf' Alıntı: bende kayınvalidemlere gittiğimizde kendi tabağımı kendim koyuyorum yoksa yığıyorlar kayınpederim geçende adında et var kendinde yok dedi çok güldüm ya Genişletmek için tıkla ... komik adam aklına nerden gelmiş sahile uzan' Alıntı: Huuuuuuuuuuuuuuuuu topik kendim yazıp kendim gülüyorum valla bende arkamı dönüp giidcem artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Genişletmek için tıkla ... saçmalama
tesadüf Yeni Üye Üye 31 Ocak 2012 #15.225 pineapples' Alıntı: amannnnn çok canım sıkılıyor allah hayır etsin Genişletmek için tıkla ... burayada hiç gelen giden olmadı millet soğuktan çıkmıyor galiba dışarı
pineapples' Alıntı: amannnnn çok canım sıkılıyor allah hayır etsin Genişletmek için tıkla ... burayada hiç gelen giden olmadı millet soğuktan çıkmıyor galiba dışarı
tesadüf Yeni Üye Üye 31 Ocak 2012 #15.226 ŞIPIDIK' Alıntı: komik adam aklına nerden gelmiş saçmalama Genişletmek için tıkla ... komik biri zaten sürekli güldürüyor bizi insan yanında hiç sıkılmaz ilginç şeyler geliyor aklına bazen🙂
ŞIPIDIK' Alıntı: komik adam aklına nerden gelmiş saçmalama Genişletmek için tıkla ... komik biri zaten sürekli güldürüyor bizi insan yanında hiç sıkılmaz ilginç şeyler geliyor aklına bazen🙂
tesadüf Yeni Üye Üye 31 Ocak 2012 #15.229 ŞIPIDIK' Alıntı: burda kar hiç durmadı kızlar. Genişletmek için tıkla ... burdada bir yağamadı ya yerlerde hiçbirşey yok sizde trafik felç oluyor işte o kötü
ŞIPIDIK' Alıntı: burda kar hiç durmadı kızlar. Genişletmek için tıkla ... burdada bir yağamadı ya yerlerde hiçbirşey yok sizde trafik felç oluyor işte o kötü