tesadüf Yeni Üye Üye 31 Ocak 2012 #15.232 nickimi kim yedi' Alıntı: burda da kar hiç durmadı hayat felç dansa devam Genişletmek için tıkla ... şu buzlanma olayı olmasa kar çok güzel aslındada kaya kaya gitmek hiçte zevkli değil🙂
nickimi kim yedi' Alıntı: burda da kar hiç durmadı hayat felç dansa devam Genişletmek için tıkla ... şu buzlanma olayı olmasa kar çok güzel aslındada kaya kaya gitmek hiçte zevkli değil🙂
armaganım Hamiş Melek 31 Ocak 2012 #15.233 Pazar günü ilk kez hamur açtım ev usulu fındık lahmacun yaptık eşimle işte resmi kızlar: Ekli dosyayı görüntüle 6134
Pazar günü ilk kez hamur açtım ev usulu fındık lahmacun yaptık eşimle işte resmi kızlar: Ekli dosyayı görüntüle 6134
pineapples Hamiş Melek 31 Ocak 2012 #15.234 armaganım' Alıntı: Pazar günü ilk kez hamur açtım ev usulu fındık lahmacun yaptık eşimle işte resmi kızlar: Ekli dosyayı görüntüle 6134 Genişletmek için tıkla ... anammmm ne ka güzel olmuşşşş yawww canım çekti valla sıcak sıcak ohhhh ellerine sağlık canım benimmmm
armaganım' Alıntı: Pazar günü ilk kez hamur açtım ev usulu fındık lahmacun yaptık eşimle işte resmi kızlar: Ekli dosyayı görüntüle 6134 Genişletmek için tıkla ... anammmm ne ka güzel olmuşşşş yawww canım çekti valla sıcak sıcak ohhhh ellerine sağlık canım benimmmm
armaganım Hamiş Melek 31 Ocak 2012 #15.236 suan için zeynep nehir dedik ama 2 isimden de emin değiliz henüz kafamız karışık
C cikletimnerde Forum Okuru 31 Ocak 2012 #15.237 geçen bi arkadasla konusuyorduk..kız olursa esila koymak isterim diyordu.. arapça bir isim kurandada geçiyor.. vezkur isme Rabbike bukreten ve esîla - Rabbinin adını sabah akşam an." buyurulmaktadır.
geçen bi arkadasla konusuyorduk..kız olursa esila koymak isterim diyordu.. arapça bir isim kurandada geçiyor.. vezkur isme Rabbike bukreten ve esîla - Rabbinin adını sabah akşam an." buyurulmaktadır.
tesadüf Yeni Üye Üye 31 Ocak 2012 #15.238 armaganım' Alıntı: Pazar günü ilk kez hamur açtım ev usulu fındık lahmacun yaptık eşimle işte resmi kızlar: Ekli dosyayı görüntüle 6134 Genişletmek için tıkla ... inanmıyorum bunlar mükemmel görünüyor armağancım ellerine sağlık
armaganım' Alıntı: Pazar günü ilk kez hamur açtım ev usulu fındık lahmacun yaptık eşimle işte resmi kızlar: Ekli dosyayı görüntüle 6134 Genişletmek için tıkla ... inanmıyorum bunlar mükemmel görünüyor armağancım ellerine sağlık
pineapples Hamiş Melek 31 Ocak 2012 #15.239 armaganım' Alıntı: suan için zeynep nehir dedik ama 2 isimden de emin değiliz henüz kafamız karışık Genişletmek için tıkla ... çok güzel isimlerrr canım benim hamişlerin duası kabul olurmuş kuzu benimde kızım olsun dua et bana neolur cikletimnerde' Alıntı: geçen bi arkadasla konusuyorduk..kız olursa esila koymak isterim diyordu.. arapça bir isim kurandada geçiyor.. vezkur isme Rabbike bukreten ve esîla - Rabbinin adını sabah akşam an." buyurulmaktadır. Genişletmek için tıkla ... çok çok güzelllll kuzu
armaganım' Alıntı: suan için zeynep nehir dedik ama 2 isimden de emin değiliz henüz kafamız karışık Genişletmek için tıkla ... çok güzel isimlerrr canım benim hamişlerin duası kabul olurmuş kuzu benimde kızım olsun dua et bana neolur cikletimnerde' Alıntı: geçen bi arkadasla konusuyorduk..kız olursa esila koymak isterim diyordu.. arapça bir isim kurandada geçiyor.. vezkur isme Rabbike bukreten ve esîla - Rabbinin adını sabah akşam an." buyurulmaktadır. Genişletmek için tıkla ... çok çok güzelllll kuzu