çok zor uykusuzluk resmen oynatacak konuma geliyorsun ben çok şükür uyuyorum arada yine oluyor 3 de uyanırım 5 yatarım ama artık bunada şükür diyorum öyle sabaha kadar beklemektense
kuzuş bize göre herşey kusursuzdu yemekler doldu taştı su böreği bile yaptık yani daha ne yapalım onlarda gelirken dünya şey getirmişler yağurtlar sütler hep doğal ürünler çok güzeldi herşey cumarteside biz gidiyoruz
gece sen geldin aklıma sahil...
dün gece uyurken eşim sırtıma sırtıma vuruyo ....hanımmmm .... hanım.
ama nasıl vuruyo dedim ne oluyo bismillah kocişşş deidm ne vuruyonnn sırtıma sırtıma hatun rüya görüyodum veli dönüp bakmıyo diye hahah
inanırmısın oraya dön yok buraya dön yok uykum kaçtı 1 saat uyuyamadım.. dedim denizi şimdi daha iyi anlıyorm..😕
bende önceki gece öle oldum. 4 te anca uyumuşumdur.
Dünde rüyamda boğuluyodum gerçektende boğuluyomuşum gibi sesler çıkarmışım hareketler yapmışım . O yüzden dünde benim dombili uyuyamadı
Ben hayatta 4 ay demeden duramam.
Kızlar bizim hamişler gittiler gelip yazmıyolar
Bizde hamile kalır veya çıkarsak filan gelip arada topiğe yazalım ilerde bile.
Zaman buldukça öbürleri girer okur kendilerinden yazarlar eğer burası kapanmazsa bişi olmazsa. 3 5 sene sonrada yazalım arada 🙂
adaşım ne zaman kan vereceksin yoksa verdin mi? bak yazarken unuttum 😕
hayırlısı olur Inşallah mide bulantısı hemen olmaz diyenlerde var olur diyenlerde
bizde dün akşam yüdürük kar topu onyadık eve gidincede sıcak çikolata içtik sonra ben mışıl mışıl uyumuşum
bu aralar yine uyku apnesi başladı bende
ben karı bile görmedim zaten diğer odalara girmiyorum bile mutfak oturma odası
dün karnıbahar yemeği yaptım kıymalı havuçlu bir tane soyulmuş patates vardı onuda kattım karıştırdım valla bol vitaminli bişey oldu getirdim öğlen yerim 🙂 mutfak oturma odası dışarı bakmak bile aklıma gelmedi zaten durakta donmuştum 9 kadar anca çözüldüm
kuzuş bize göre herşey kusursuzdu yemekler doldu taştı su böreği bile yaptık yani daha ne yapalım onlarda gelirken dünya şey getirmişler yağurtlar sütler hep doğal ürünler çok güzeldi herşey cumarteside biz gidiyoruz
normalde 11:30 da yataktayız canım en geç 12 ama kar yağarken uyumak istemedik eşim bu akşam kaçamak yapmaya varmısın dedi yatağa girdiğimizde saat 2 ydi bu haftada eşim nöbetçi erken kalktık ama değdi çok keyif aldım akşam
ben karı bile görmedim zaten diğer odalara girmiyorum bile mutfak oturma odası
dün karnıbahar yemeği yaptım kıymalı havuçlu bir tane soyulmuş patates vardı onuda kattım karıştırdım valla bol vitaminli bişey oldu getirdim öğlen yerim 🙂 mutfak oturma odası dışarı bakmak bile aklıma gelmedi zaten durakta donmuştum 9 kadar anca çözüldüm