C
cikletimnerde
Forum Okuru
yok kuzum daha 10 gün var ama bu tuhaf hallerim yedi bitirdi 1 haftadır..kireç gibi yüzüm..halsizimde çok..hayırlısı olsun cikletcim merakla sonucu bekliyoruz regl de gecikme var mı
yok kuzum daha 10 gün var ama bu tuhaf hallerim yedi bitirdi 1 haftadır..kireç gibi yüzüm..halsizimde çok..hayırlısı olsun cikletcim merakla sonucu bekliyoruz regl de gecikme var mı
niki akşam nasıl geçti üstesinden geldiniz inşallah

gece sen geldin aklıma sahil...
dün gece uyurken eşim sırtıma sırtıma vuruyo ....hanımmmm .... hanım.
ama nasıl vuruyo dedim ne oluyo bismillah kocişşş deidm ne vuruyonnn sırtıma sırtıma hatun rüya görüyodum veli dönüp bakmıyo diyehahah
inanırmısın oraya dön yok buraya dön yok uykum kaçtı 1 saat uyuyamadım.. dedim denizi şimdi daha iyi anlıyorm..😕
. O yüzden dünde benim dombili uyuyamadı 
regl geçikme varmı az çok kendin tahmin edebilirsin bizide merkalandırdın
ben hamile olursam 4 ay sonra dicem size 🙂)
hem cinsiyetini iki spriz birden
gece aklıma geldi öyle düşünüyorum ailemede
akşama tylolhot içir canım ilerlemeden önlemini kırgın oluncada insanın canı birşey yapmak istemiyor sadece uyumak istiyor🙂
yok kuzum daha 10 gün var ama bu tuhaf hallerim yedi bitirdi 1 haftadır..kireç gibi yüzüm..halsizimde çok..
kuzuş bize göre herşey kusursuzdu yemekler doldu taştı su böreği bile yaptık yani daha ne yapalım onlarda gelirken dünya şey getirmişler yağurtlar sütler hep doğal ürünler çok güzeldi herşey cumarteside biz gidiyoruz![]()
Günaydın 🙂
kız bu kadar geç yatıp erkenden nasıl kalkabiliyorsunuz hiç aklım almıyo maşallah ya 🙂
ben karı bile görmedim zaten diğer odalara girmiyorum bile mutfak oturma odası
dün karnıbahar yemeği yaptım kıymalı havuçlu bir tane soyulmuş patates vardı onuda kattım karıştırdım valla bol vitaminli bişey oldu getirdim öğlen yerim 🙂 mutfak oturma odası dışarı bakmak bile aklıma gelmedi zaten durakta donmuştum 9 kadar anca çözüldüm