Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Hadi gözün aydın huzur çok sevindim kistin kaybolmasına.
Bende işten çıkıyorum bu hafta sonu veya haftaya personel bulununca.
Bi doktora gidcem muayne olayım testleri yaptırayım boşken.
hiç jinekoloğa gitmedim şimdiye kadar 😕

akasyanın eşinin laptopu vardı bir mesaj atar iyim merak etmeyin diye ben beklemezdim ondan yada hiç mi birimizin numarası yok acaba quen yani hiç tahmin etmediğim kişiler uğramıyorrr ve ay oldu resmen

benimde halılarım açık renk yatakodası salon. hemen kirleniyo dedğin gibi oluyor.
bide diğer taraflara halı svermiyoz sandalye rahat gitsin diye iyice pis oluyo. 🙁

akasyanın eşinin laptopu vardı bir mesaj atar iyim merak etmeyin diye ben beklemezdim ondan yada hiç mi birimizin numarası yok acaba quen yani hiç tahmin etmediğim kişiler uğramıyorrr ve ay oldu resmen

aynen destekliyorum seni sahil aynen katılıyorum.
gelirlerse girişelim bukadar ara vermesinler bu ne canım allah allah.

bende hiç gitmedim ve korkuyorum muayene ultrasonla olsa giderim sorun değil ama 🙁((

korkunun ecele faydası yok derler sahil.
illaki bigün gidicez hamile falan kalınca 🙂
en iyisi erkenden gidip bi muayne olmak.
bende erkek doktora gitmek istemiyorum kadınada istemiyorum gerçi düşünüyorum valla 🙁 Ya ben doğumuda erkek doktora istemiyorum 🙁 Erkeği kadını olmaz doktorun ama utanıyorum valla düşününce bile 🙁

huzur naber önceden sık sık geliyordun yoğunken bile 🙁

çok sevindim kistinin gitmesine belki hapı yeni bıraktın ya onunla alakalı bir durum olabilir
kansızlığın felan

sahilim çok yoğunum bu kez bide arkadaşımla çalışıyoruz yanyana olmuyor.
🙁
kistim genetik ya da uzun süredir devam ediyo olabilirmiş. yoksa bu kan değerleriyle yaşamam böyle kanlı canlı bi insan olmam mucizeymiş.

şıpıdıkım nerden çıktı canım işten çıkma işi.