geçen hafta başımıza gelenleri anlatayım.2 hafta önce eşimle temizlik yapmıştık salonun camını açık bıraktık havalansın diye oraya da normalde pek uğramıyoruz.o haftada ev hiç ısınmadı bi baktık 5 gün cam açık kalmış iyi havalanmış yani
ha.geçen haftada kızçeden döndük çok soğuktu eşimde şirketin parası,laptopu falan var neyse sabah kalktık eşim dedi ki kapıyı kitlemeyi unutmuşuz sonra bi baktı ki anahtarı unutmuşum dışarda 🙁 🙁 Allahtan bişey olmadı.ama bunu eşim yapsaydı kıyamet kopardı
...
baldem benim salon takımlarım beyaz cam açık kaldığı için kurum mu ne gelmiş simsiyah olmuşlar onları yıkayacağım ama zaten zor geçiriliyor kurutmada da çekiyormuş gibi geliyor eşimin eşofmanları falan kısaldı.şimdi korkuyorum onlarda çeker mi diye 🙁
ha.geçen haftada kızçeden döndük çok soğuktu eşimde şirketin parası,laptopu falan var neyse sabah kalktık eşim dedi ki kapıyı kitlemeyi unutmuşuz sonra bi baktı ki anahtarı unutmuşum dışarda 🙁 🙁 Allahtan bişey olmadı.ama bunu eşim yapsaydı kıyamet kopardı
...baldem benim salon takımlarım beyaz cam açık kaldığı için kurum mu ne gelmiş simsiyah olmuşlar onları yıkayacağım ama zaten zor geçiriliyor kurutmada da çekiyormuş gibi geliyor eşimin eşofmanları falan kısaldı.şimdi korkuyorum onlarda çeker mi diye 🙁