Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

bizde hala şu mantık var 9 ay içindeyim ve evim bir ayda erken sarıldı çeyiz yaklaşık 10 aydır yeni evli mantığı hadi kızımın evine bakalım kardeşim hergün toplamak zorundamıyım ben ya biri gelirse diye artık saldım aman ya kış günü bakmayıversinler geçen misafir var yukarısı çook güzel oldu bilmem ne öyle abartılcak bişeyde yok bizde eşimle gezmeye gittik kadınlar merak etmişler bence çıkmışlardır ama görmedim şimdi günah almayayım ille göstercek

aynı düşüncedeyim şıpıdıkcım bende erkek doktor istemiyorum..hadi kadın bi derece yani..

huzurum hoşgeldin canım, kistinin kaybolmasına cok sevindim
kan değerlerinin düşük çıkmasını ben bu aralar herkesten duyuyorum ve kendim de aynı durumla karşı karşıyayım maalesef
4 aydır günde 2 demir hapı alıyorum
b12 alıyorum o da cok düşüktü

sana hangi ilaçları verdi?

şıpıdığım sakın ihmal etme canım
insanın ben sağlamım turp gibiyim diyor ama Allah korusun gözle görülmeyen kendini hissettirmeyen birsürü şey var insan vücudunda

Kan değerlerin inşallah normal seviyeye gelir kısa sürede tedaviyle.
Benim burda bir iki aydır canım sıkılıyordu zaten. 7 Kişiyle başlamıştım buraya 4 sene önce bugün 20 kişiyiz. Benden iki kişilik iş yapmamı bekliyolar başka şeyler falanda oldu canım sıkıldı iyice patladım yani. Dün verdim dilekçemi eleman bulunca çıkıcam.

benim doktorum erkek 57 -60 yaşlarında tonton cok tatlı biri
o kadar hassas davranıyorki ve hasta izin vermediği sürece doktor alttan muayene etmez kızlar
ben doktoruma demiştim alttan istemiyorum muayeneyi tamam kızım sen nasıl rahat olucaksan o zaman su içip idrar keseni doldurup öyle gel demişti
o kadar gittim doktora ameliyattan önce ve sonra hiç daha alttan muayene olmadım

bizede gelenler oluyo evde biri var diye. yatak odamın kapısını hep kapalı tutuyorum.
çünkü düzenli değiliz ya eşim çıkıyo ya ben çıkyıorum geç kalıyoruz veya birimiz geliyo birimiz gidiyo filan yatağı matağı toplamıyoruz. odanında dağınık olduğu oluyo. kapımı hep kapalı tutuyorum ama akşama geliyorum kapı açık. en son geçen akşam anneme gitmiştik soğan kızartmış yatak odama sinmiş olduğu gibi koku sinirlendim 🙁 Camı falan açtım buz gibi oldu iyice ev koku gitmiyo elbiselerime kadar sinmiş gardolabında kapğı aralık kalmış 🙁 bizim odamızı havalandırıyomuş kapıyı açıp 🙁 hey allam ya.

ne güzel 🙂 olmadanda olabiliyo yani 🙂