Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

geçen hafta başımıza gelenleri anlatayım.2 hafta önce eşimle temizlik yapmıştık salonun camını açık bıraktık havalansın diye oraya da normalde pek uğramıyoruz.o haftada ev hiç ısınmadı bi baktık 5 gün cam açık kalmış iyi havalanmış yani ha.geçen haftada kızçeden döndük çok soğuktu eşimde şirketin parası,laptopu falan var neyse sabah kalktık eşim dedi ki kapıyı kitlemeyi unutmuşuz sonra bi baktı ki anahtarı unutmuşum dışarda 🙁 🙁 Allahtan bişey olmadı.ama bunu eşim yapsaydı kıyamet kopardı ...

baldem benim salon takımlarım beyaz cam açık kaldığı için kurum mu ne gelmiş simsiyah olmuşlar onları yıkayacağım ama zaten zor geçiriliyor kurutmada da çekiyormuş gibi geliyor eşimin eşofmanları falan kısaldı.şimdi korkuyorum onlarda çeker mi diye 🙁

birgün inanmıyoeum sana..hırsız olsa gel gir istediklerin burda gibi..ALlah korusunn evlerimizi hırsızdan..
bende unutmusum bi kere..kapıyı akşam kitlerken farkettik..sonra hep dikat ediyorum..

benim kurutmamda henüz bişey cekmedi canım
8 aydır kullanıyorum
acaba yanlış program mı kullanıyorsun?

şıpıdıkım hakkından hayırlısı olsun canım, gönlüne göre yeni bir iş versin sana Allah.
baldemim sen ayrıldın mı işinden. hayırlı olsun canım

baldemim benim haplarımın ismini ezberleyemedim daha. akşam bakar söylerim.
bitanesi yanımda sadece onun ismi nerox.
2 hapım 2 de iğnem var. iğnelerden biri demir için öbürü vitamin. birer hafta arayla bi birini bi birini yaptıracağım. 10 hafta sürecek. sonra bida gideceğim. senin b12in kaçtı canım? benimki 135 çıktı. hemoglobinimde 8,8.

maşallahhh 🙂 Allah korumuş gene 🙂
Anahtarda üstte 🙂 Bizde yapmışız o hatayı bikere. üst komşu farketmiş o tıklattı söledi 🙂