queni bende çok merak ediyorum hiç gelmiyor mu nasıl oldu acaba az kaldı doğumuna onunda . evde olmak çok güzel. yani sıkılırdım diye düşünüyordum gerçi daha bir ay oldu ama insan evinin tadını çıkarmak istiyor. seninle aynı kafadayız ciklet bu konuda . hayırlısıyla sende çık . ohhh dünya varmış dedim. size ekleyeyim aldıklarımı bakalım beğenecekmisiniz.
evt kuzucum ben evde geçirmek istiyorum ama zaman ne gösterir bilmiyorum her ikiside olabilir..
Quenn hiç gelmiyor en son laptopum bozuldu diye bana mesaj yollamaıstı sonradan haber almadık zaten..
bu ay sonu doğum yapıcaktı 25 indeydi sanırım 😕 tam hatırlamıyorum..ee paşamızın adı ne oldu karar verildimi??
evt kuzucum ben evde geçirmek istiyorum ama zaman ne gösterir bilmiyorum her ikiside olabilir..
Quenn hiç gelmiyor en son laptopum bozuldu diye bana mesaj yollamaıstı sonradan haber almadık zaten..
bu ay sonu doğum yapıcaktı 25 indeydi sanırım 😕 tam hatırlamıyorum..ee paşamızın adı ne oldu karar verildimi??
ben sıkılmam rahat rahat temizliğimi yaparımm..yemekler hazırlarım kocama..yeni şeyler değişik şeyler denerimm..arkadaslarıma giderim..onları davet ederim..bulurum ben bişiler..çok geniş ark.çevrem var
maşallah canım ya çok çabuk geçiyor zaman oğluşunu kucağına almana az kalmış hepimiz senin kadar heyecanla bekliyoruz bizde aklıma gelen çok büyük bir değişiklik yok canım yeni hamiş yok yani🙂
evet armağann o kadar güzelki günlerce elimizde aldıklarım seve seve bir hal oldum. kızın olacakmış sanırım hayırlı olsun. gerçekten kızlar için daha çok seçenek var. rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize