shuzur Daimi Üye Üye 7 Şubat 2012 #16.241 kızlar kızçem bizdeydi ya. babam memlekete gitti. annemde kızçeyi çağırdı. bizde kocamla hasret giderdik dün. bu akşamda orada kalacak kızçem...
kızlar kızçem bizdeydi ya. babam memlekete gitti. annemde kızçeyi çağırdı. bizde kocamla hasret giderdik dün. bu akşamda orada kalacak kızçem...
Kafa Hamiş Melek 7 Şubat 2012 #16.242 shuzur' Alıntı: kızlar kızçem bizdeydi ya. babam memlekete gitti. annemde kızçeyi çağırdı. bizde kocamla hasret giderdik dün. bu akşamda orada kalacak kızçem... Genişletmek için tıkla ... waaw bu güzel haber işte hemen havai fişek patlatıyorum bunun şerefine:kutlama1: :kutlama1::kutlama1::kutlama1::kutlama1::kutlama1:
shuzur' Alıntı: kızlar kızçem bizdeydi ya. babam memlekete gitti. annemde kızçeyi çağırdı. bizde kocamla hasret giderdik dün. bu akşamda orada kalacak kızçem... Genişletmek için tıkla ... waaw bu güzel haber işte hemen havai fişek patlatıyorum bunun şerefine:kutlama1: :kutlama1::kutlama1::kutlama1::kutlama1::kutlama1:
C cikletimnerde Forum Okuru 7 Şubat 2012 #16.243 Kafa' Alıntı: waaw bu güzel haber işte hemen havai fişek patlatıyorum bunun şerefine:kutlama1: :kutlama1::kutlama1::kutlama1::kutlama1::kutlama1: Genişletmek için tıkla ... h çatlak kafa
Kafa' Alıntı: waaw bu güzel haber işte hemen havai fişek patlatıyorum bunun şerefine:kutlama1: :kutlama1::kutlama1::kutlama1::kutlama1::kutlama1: Genişletmek için tıkla ... h çatlak kafa
Kafa Hamiş Melek 7 Şubat 2012 #16.244 cikletimnerde' Alıntı: h çatlak kafa Genişletmek için tıkla ... ayyy utandım şimdi ama çok sevindim ya sizcede mikemmel bi haber değilmi
cikletimnerde' Alıntı: h çatlak kafa Genişletmek için tıkla ... ayyy utandım şimdi ama çok sevindim ya sizcede mikemmel bi haber değilmi
shuzur Daimi Üye Üye 7 Şubat 2012 #16.245 kafacım çok tatlısın.. özlemişim kocişle yalnız kalmayı yaa..
Kafa Hamiş Melek 7 Şubat 2012 #16.246 shuzur' Alıntı: kafacım çok tatlısın.. özlemişim kocişle yalnız kalmayı yaa.. Genişletmek için tıkla ... ayy insan özler tabi yaaa özlemezmi baya oldu heralde kayınvaliden sende canım hemde ne özlemişsinizdir be
shuzur' Alıntı: kafacım çok tatlısın.. özlemişim kocişle yalnız kalmayı yaa.. Genişletmek için tıkla ... ayy insan özler tabi yaaa özlemezmi baya oldu heralde kayınvaliden sende canım hemde ne özlemişsinizdir be
shuzur Daimi Üye Üye 7 Şubat 2012 #16.247 Kafa' Alıntı: ayyy utandım şimdi ama çok sevindim ya sizcede mikemmel bi haber değilmi Genişletmek için tıkla ... bence mükemmel bi haberdi 🙂
Kafa' Alıntı: ayyy utandım şimdi ama çok sevindim ya sizcede mikemmel bi haber değilmi Genişletmek için tıkla ... bence mükemmel bi haberdi 🙂
shuzur Daimi Üye Üye 7 Şubat 2012 #16.248 Kafa' Alıntı: ayy insan özler tabi yaaa özlemezmi baya oldu heralde kayınvaliden sende canım hemde ne özlemişsinizdir be Genişletmek için tıkla ... geçen cumartesi geldi aslında çokta olmadı. 11 gün falan. ama geçen hafta 3 te yeğen kızçe vardı. 15 tatil için geldiler. kalabalıktık..
Kafa' Alıntı: ayy insan özler tabi yaaa özlemezmi baya oldu heralde kayınvaliden sende canım hemde ne özlemişsinizdir be Genişletmek için tıkla ... geçen cumartesi geldi aslında çokta olmadı. 11 gün falan. ama geçen hafta 3 te yeğen kızçe vardı. 15 tatil için geldiler. kalabalıktık..
Kafa Hamiş Melek 7 Şubat 2012 #16.249 shuzur' Alıntı: bence mükemmel bi haberdi 🙂 Genişletmek için tıkla ... bencede 🙂 evliyiz haklıyız kazanacağız diyede bi slogan atıyım hatta senin için kızlar ozaman bugün herkes eve gider gitmez kocişlere sıkı sıkı sarılıcak tamammı
shuzur' Alıntı: bence mükemmel bi haberdi 🙂 Genişletmek için tıkla ... bencede 🙂 evliyiz haklıyız kazanacağız diyede bi slogan atıyım hatta senin için kızlar ozaman bugün herkes eve gider gitmez kocişlere sıkı sıkı sarılıcak tamammı
Kafa Hamiş Melek 7 Şubat 2012 #16.250 shuzur' Alıntı: geçen cumartesi geldi aslında çokta olmadı. 11 gün falan. ama geçen hafta 3 te yeğen kızçe vardı. 15 tatil için geldiler. kalabalıktık.. Genişletmek için tıkla ... hmmm neyseki yeğenleri filan halletmişsin canım ya.. benimde kayınvalidemler 10 gün kaldılar bi kötülükleri yoktu ama yinede insan yalnız kalmayı özlüyo 🙂 ama bi yandanda tekrar gizli gizli flört aşamasına girişiyo insan
shuzur' Alıntı: geçen cumartesi geldi aslında çokta olmadı. 11 gün falan. ama geçen hafta 3 te yeğen kızçe vardı. 15 tatil için geldiler. kalabalıktık.. Genişletmek için tıkla ... hmmm neyseki yeğenleri filan halletmişsin canım ya.. benimde kayınvalidemler 10 gün kaldılar bi kötülükleri yoktu ama yinede insan yalnız kalmayı özlüyo 🙂 ama bi yandanda tekrar gizli gizli flört aşamasına girişiyo insan