Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kızzzz beni aşka getircen iyice heee :D:D

benide kocacım alıyo sağolsun ben kapıdan açıkarken arabyı sürmeye başlıyo önüme doğru yürümüyüm daha fazla diye 🙂

aynı senin kocan için düşündüklerini bende o an kocacım için düşünüyorum 🙂

sevgi bu olsa gerek 🙂

maşallah. nazar değmesin sevgimize.

ya geçen gün koridorda boş bulundum bi hareket yaptım eşime annesi görmüş olabilir çok utandım.
yeğenleri sağolsun baya iş yaptılar eve gittim herşey hazırdı yorulmadım ama kalabalıktı.

hahaha

ay ne komik olmuştur ama he 🙂

ben hiç yakalanmadımda kocacım ohooo kaç kere yakalandı hahaha hiç duramaz sağolsun ille bana dokunacak 😀

yanlış anlaşılmasın ama elime yangıma filan :utan::utan:

hahaha

ay ne komik olmuştur ama he 🙂

ben hiç yakalanmadımda kocacım ohooo kaç kere yakalandı hahaha hiç duramaz sağolsun ille bana dokunacak 😀

yanlış anlaşılmasın ama elime yangıma filan :utan::utan:

ya yatak odasından şımararak çıktım peşindeyim. o önde ben arkada. elimi poxo suna attım bi an niyeyse.
hiçde yapmam öyle yürürken. bi geçtik oradan hatırladım ki kızçenin görüş açısındayım.
🙂
çok fenaydı çok.

akşama ne yemek var konuştunuz mu?
biz dün kızçeye ilaç bırakıcaz diye anneme gittik yemeğe.
bugünde çağırıyo annem ama hem gidesim yok hemde yemek hazırlayasım yok.
karışık hisler içindeyim.
işle ilgili stres yaptım heralde.

Birbirinden güzel şimdi her günüm,
Kalmadı gönlümde artık hiç hüzün,
Böyle bir sevdaya sizlerde düşün
Seviyorum dostlar aşığım aşık 😀

ay kocam askerden geldiğinde radyoda çıkmıştı bu şarkı tam beni anlatmıştı oturup sevincimden ağlamıştım hem askerliğin bitişine hemde hislerime tercüman olan bu şarkıya 🙂

şimdi yenide dinledim duygulandım...ne günler geçirdik zamanında nelere göğüs gerdik evlenebilmek için nelere katlandık 🙂

kocama her zaman söylüyorum bi anda oluşan bi sevgi değil bizimkisi yıllarımızı verdik boşa kırıp üzmemek lazım birbirimizi 🙂

Geri