Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

huzurumm baştan üşenmiş ama..bazen eşlerimizde olsa bu konuda tavır koymak en güzeli..senin büyüğünse benimde büyüğüm demek lazım..bence şimdilik üzülmene ve konusmana değmez..hee birdaha tekrarladı..o zaman konusmak gerekir kuzum..

bence eşin yeterince olgun biri biz çok duyarlı yaklaşıyıruz söz konusu kendi ailemiz olunca ikincide aynı şeyi tekrar yaparsa konuşursun bence şimdi sende kafandan at sil o anı

çok fark oluyor kafacım oh annemin yanında yan gelip yatıyorum ama onların yanında çok zor rahat konuşuyorum alıncak küsücek derdi yok herşekilde daha rahat sonuçta kızçeeeee

tabi canım haklısın ikisi arasında dağlar kadar fark oluyo...ben arada fark olmaması lazım derken gelip gitme konusunda demek istedim...yani benim annemde 1saat onun annesinde 4-5 saat olmamalı demek istedim canım

bencede adet oluştur canım sonuçta kandil kandilde büyükler ziyaret edilir... bende yavaştan alıştırıyorum önce kayınvalidemleri arayalım kandillerini kutlayalım diyorum tamam diyo 🙂

annemlerede gideriz dimi aşkım sonuçta bugün kandil dedim olur dedi sağolsun ama çok oturmadık gittik 1 saat filan sonra geri evimize geldik..

ya onlarıda anlıyorum sonuçta onlarda kayınpederin yanında filan rahat edemiyolar ama onlar nası rahat edemiyosak bizlerde rahat edemiyoruz bunu idrak etmeleri lazım

kavuşmaya son 1 saat.
biz annemlere yemeğe gidelim yine.
belki kızçeyide alır geçeriz eve. belki o yine kalır.
yemek hazırlamayasım geldi bi an.

Biz çok yakınız annemelere 10 dk kayınvalideme 10 sn

uzak olsak şöyle 2 - 3 saat daha iyi
geçen annem dayıma gitti ist eli problemli olana
ablam evdeydi annanem sakat öyle çekinir alıp yemez bişey günü birlik gitselerde ablamında işi vardı evine çıkması lazımdı aradı gelebilirmisin diye bendede misafir vardı eşim dışarı ark çıktı uğurladım tam eşim geldi dedim böyle böyle çok yoruldum bilmem ne dedim abla aşağıya misafir gelicek bu sefer benim morel sıfır hem eşime sinir oldum hem yakın olup gidememe hem ablam zor durumda kaldı oysa 10dk yer her ki itarafa yakın olmak istemezdim

bende ağlamadımmm hiç
abim kemerimi takarken çok duygulandım ama ağlamadım..
annemi görmedim ben ağğlarım diye korkmus tam evden çıkarken ben saklanayım demş..ahh duygulandım..

o kadar çok ağladım kiiiiii canım annem canım babammmm kurban olayım ben onlara kına gecemde babam annem hep kaçtı ama o kınayı getir aney şarkısı çalınınca ben koptummmm tabiiii herşeyi bıraktım gittim anneme babama sarıldımmm hatta büyük ablam çok kızdı bu ne hal topla kendini diye düğün benim gündüzdü ya sabah 6 da kuaföre gittim babam uyuyor annem kalk hadi diyormuş git istemiyorum kimse gelmesin kalkmayacağım demiş hep sonra o kuşak beni bitirdi zaten oyyyy oyyy babammm bağladı bi sarıldı boynuma sırtımı sıvazladı elleriyle Allah gittiğin yere geçim huzur bolluk bereket versin dedi ama titriyor ablamlar ayırdı bırakmıyor beni düğün salonundan sonra veda edeceğiz gene öyle ben çok sıktım kendimi gelin arabasına bi bindimmmm amannn allahımmmm ben ben değilimmm koptum eşim elimi nasıl sıkıyorrr peçete veriyor oyyyy oyyy sonra kayınvalideme gittik eve girdim başım önde eğik neyse kafayı bi kaldırdım ailemden kimse yok yanımda tek başımayım herkes gülüyor mutlu tabii gelin aldılarya dedim eşime kalk gidiyoruz o an orda herkesi parçalayasım geldi resmen sonra evimize gittik ben bi başladım ağlamaya beni anneme götür diye çocuk gibiiii gece saat 12 oldu kardeşim eve yeni gitmiş beni aradı ABLA BENİ NEDEN BIRAKTIN NERDESİNNNN NİYE GİTTİN GEL YANIMA Bİ ÖPEYİM KOKLAYAYIM SENİ DOYA DOYA NE OLUR DEDİ AMA NASIL AĞLIYOR konuşamadım kapadım teli hemen SENİ ÇOK SEVİYORUM dedi bende ablam dedim oy kızlar oy allah yokluklarını göstermesin