Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kızlar zaten canım sıkkındı bugün bu yazılarda tam üstüne tuz biber ekti yaniii 🙁

daha yeni kocaları çekiştirmiyormuyduk ne cabuk dönüp dolaştı konu ağlamaya geldi 🙁

tabi canım haklısın ikisi arasında dağlar kadar fark oluyo...ben arada fark olmaması lazım derken gelip gitme konusunda demek istedim...yani benim annemde 1saat onun annesinde 4-5 saat olmamalı demek istedim canım

bencede adet oluştur canım sonuçta kandil kandilde büyükler ziyaret edilir... bende yavaştan alıştırıyorum önce kayınvalidemleri arayalım kandillerini kutlayalım diyorum tamam diyo 🙂

annemlerede gideriz dimi aşkım sonuçta bugün kandil dedim olur dedi sağolsun ama çok oturmadık gittik 1 saat filan sonra geri evimize geldik..

ya onlarıda anlıyorum sonuçta onlarda kayınpederin yanında filan rahat edemiyolar ama onlar nası rahat edemiyosak bizlerde rahat edemiyoruz bunu idrak etmeleri lazım
bizde her iki tarafada gittik bende aklışkanlık oluşturmaya çalışıyorum🙂

Herşey çok anlamlı ah ah allahtan video çekmişler bazen arkadaşalrıma gösteriyorum her defasında ağlıyorum izlerken
benim kınada videom yok.
belki birileri çekmiştir ama cepten bi sorayımm.

kızlar zaten canım sıkkındı bugün bu yazılarda tam üstüne tuz biber ekti yaniii 🙁

daha yeni kocaları çekiştirmiyormuyduk ne cabuk dönüp dolaştı konu ağlamaya geldi 🙁

kocaları analar yüzünden çekiştiriyoduk ordan geldi konu

Iyi akşamlar kızlar başıma ağrı girdi bir kaç duyguyu aynı anda yaşadım

hahaha

yarın mazilere dönelimmm

inş bende olabilirim kuzummm.
iyi akşamlar sana
patron geldi konuşsam mı acaba.
ay heyecan yaptım yine.

çikoo
nikiooo
pineee
huzurcanoooo
tesiiiiiiiiiiiii
kafaaaaaaaaaa

bys

bende pazar hariç hergün sabah işe gitmeden 10 dk çıkınca 10 dk uğruyorum o bile yetiyor

iyiymiş canım senin.

benim kınada videom yok.
belki birileri çekmiştir ama cepten bi sorayımm.

kocaları analar yüzünden çekiştiriyoduk ordan geldi konu

inş bende olabilirim kuzummm.
iyi akşamlar sana
patron geldi konuşsam mı acaba.
ay heyecan yaptım yine.

iyiymiş canım senin.
konus kuzum olur veya olmaz..hayırlısı olsun inşallah

Geri