Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

bizde ben hissetmedim ama annem hissetmişti. Anneme sana birini göstereceğim dedim annem birden ağlamaya başladı elinde çatal vardı düştü seminere gidiyorduk annemide çağırdım özellikle görsün diye ama daha o zamanlar çıkmıyoruz ortada hiç birşey yok annem ağlayınca dedim anne çıkmıyoruz hiç birşey yok ortada oda dediki içime doğdu benim evleneceksin sen daha görmemişti eşim o gün gelecekmi onuda bilmiyorum annemle gittik baktım gelmiş arkasına oturduk anneme tüm seminer boyunca eşimi izlemiş beğenmiş annemden onay aldım eşimle yakınlaştık 🙂

ayyy senin kızçenin içi temizmiş canım ya

yaaaaa bende eşimle 2005 nisanda tanıştım arkadaşımın iş yerinde çalışıyordu evleneceğim seninle karım olacaksın dedi bana oysa ben bi gıcık oluyordum ıyyy dedim seninle evlenmem ben hayatta anammmm sonra biz 18 ekim 2005 te sevgili olduk sonra bi baktım ki aşık olmuşummmm 🙂 şimdi bana diyorki ben sana seninle evleneceğim karım olacaksın demiştim bende evet hayatım iyiki seninle evlenmişim diyorummmmm

ayyy senin kızçenin içi temizmiş canım ya

içi temiz bencede. Hakkımda kimseye dedikomu yapmamıştır diye düşünüyorum kulağımla duymadım beni otursun çekiştirsin. arada patavatsızlıkları oluyo onuda yaşına hastalığına vermek lazım illaki benimde hatalarım oluyodur.
Allah ne verirse hayırlısını versin 🙂