Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Ben doktora gitmiştim biliyosun. Bana doktor hametan diye bi ilaç verdi. cilt yanığı ve tahriş pişikler için. ikide hap tarzı bişi vermişti. mikrop kapmamış ama iyileşmedi 1 aydır. Cumartesi günüde özel hastaneye gidicem çünkü yaktığım minik yer büyüdü baya kolumun yarısını kapladı nerdeyse. görenler şok oluyo 🙁 ve iz kalıcak kesin canım çok sıkılıyo 🙁

canım git birde özele göster bakalım ne diyecekler..şimdiden canınıda sıkmamaya çalış inşallah iz kalmaz canım benim ya 🙁

Kızlar bi konu açıcam 😀

Eşinizi ilk gördüğünüzde "Bu benim evleneceğim adam" diye hissettinizmi?
Bazıları bunu hissediyorlarmış ben hissedenlerdenim. İlk gördüğümde farklı duygular olmuştu bu adamla evlenicem demiştim. En yakın arkadaşlarımada sölemiştim. Saçmalama falan tanımıyon etmiyon falan filan demişlerdi ama oldu 😀

kafacım çok geçmiş olsun dikkat et kendine kuzum..

sahilcim olabilir farklı bişey yaptırabilirsin.bende mutfağıma ütü masası şeklinde masa almıştım ama kullanışlı deil yani biz yemeğimizi yiyemiyoruz orda.rafları falan vardı Allahtan onlar işe yarıyor.normalde ikimiz olduğunda açmamıza bile gerek kalmıyor.bunu da alternatif olarak düşünebilirsin.

akilli-sehpa2.jpg

özellikle mahalledn olmak üzere beni hep oğullarına isterlermiş komşular bir kaçı söylemiş ama annem küçük daha diyordu hep .)) aradan 3 5 ay sonra tanıştım günaydın komşu diye bir mesajla başladı serüven hahaha terminal otobüsündeyken işe giderken yolda karar vermiştim neden olmasın zaten kardeşi arkadaşımdı hahaha

Ya biz bir halı için bir hafta konuşmadık artık birde masaya söylenseydim 1 ay konuşmazdık ama gel görki zaman geçtikçe sen haklıydın diyor çünkü bunu yanlış yaptık diyor iş işten geçtikten sonra hahaha

halı için 1 hafta konuşmadınızmı hahaha

ben alışverişte hep alttan aldıgım için biz konuşmamazlık yapmadık ama ben bazen baya üzülmüştüm çünkü kocacım çok sinirliydi alışveriş zamanı içine bişey kaçmış gibiydi hahaha

Geri