Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

facaden gördüm kız hep üst üste baktık ya ben zaten evler kimin nasıldı hep unuttum

hmmmm bende buraya koydu zannettim yawww

hoşgeldin pinoşumm..nasılsın..kızıma hırka başladın dimi kuzum :D:D

hoşbulduk bebemmm yok beya eşimin hırkasının arkasını örüyorum daha oyyy oyyy bitmez bu hırka bitmez sonrada kendi kızıma göreceğimm hahahaha

tesadüfcüm hoş geldin günaydın 🙂

sağolasın canım geçer inşallah..bende çok sakarmıyım ne ya anlamadım gitti ama canım hala çok yanıyo 😕

kız sen böyle resimleri nerden buluyon hergün çok hoş oluyolar 🙂

kızlar günaydınnn güzel geçsin gününüz.
bende rüyamda baldem çiklet niki esen birlikte yemek yiyecektik karşıda biyerde. niyeyse baldem topikle ilgili rüyalarımın baştacı 🙂
eşimden de gizli geldim tabi baya uğraştım
sonra elimde 4 tane kitap vardı güya onları hediye ediyodum size.
Allah hayır etsin.
bi görüşsek ne güzel olur kızlar yaaa 🙁

biz kızçeyi aldık annemden. bizde artık.

canım çok sağol ya... zaten yakınca elimi ilk sen geldin aklıma..dedim şıpıdıkta elini yakmıştı kim bilir onunda canı nasıl acımıştır.. insan başına gelince daha iyi anlıyo valla..

çay yapmıştım canım altıını çok açmışım çaydanlık çok ısınmıştı altını ksayım derken elim çaydanlığa yapıştı 🙁((

hemen merhem filan sürdüm ama ağrısı acısı hala daha geçmedi orası böyle kabardı bide yılan derisi gibi çok sert bişey oldu

Ben doktora gitmiştim biliyosun. Bana doktor hametan diye bi ilaç verdi. cilt yanığı ve tahriş pişikler için. ikide hap tarzı bişi vermişti. mikrop kapmamış ama iyileşmedi 1 aydır. Cumartesi günüde özel hastaneye gidicem çünkü yaktığım minik yer büyüdü baya kolumun yarısını kapladı nerdeyse. görenler şok oluyo 🙁 ve iz kalıcak kesin canım çok sıkılıyo 🙁

Ben doktora gitmiştim biliyosun. Bana doktor hametan diye bi ilaç verdi. cilt yanığı ve tahriş pişikler için. ikide hap tarzı bişi vermişti. mikrop kapmamış ama iyileşmedi 1 aydır. Cumartesi günüde özel hastaneye gidicem çünkü yaktığım minik yer büyüdü baya kolumun yarısını kapladı nerdeyse. görenler şok oluyo 🙁 ve iz kalıcak kesin canım çok sıkılıyo 🙁

inşallah iz kalmaz canım benim 🙁

tesadüfcüm hoş geldin günaydın 🙂

sağolasın canım geçer inşallah..bende çok sakarmıyım ne ya anlamadım gitti ama canım hala çok yanıyo 😕

kız sen böyle resimleri nerden buluyon hergün çok hoş oluyolar 🙂

Hoşbuldum kafacım geçer canım 1 haftaya bende nasıl oluyor hiç anlamıyorum ama değdiriyorum sürekli 😕 Faceten araklıyorum🙂

kuzu kullandığın kremi az sür ince tabaka çünkü teni yanık gibi yakıyorlar ilaçlar sebep olmuştur dikaktli ol kremi bastıra bastıra sürme

Geri