B baldem Forum Okuru 9 Şubat 2012 #16.751 Allah'a emanet olun kızlar, yollar cok kalabalıkmış Allah yar ve yardımcınız olsun..... Öpüyorum sizi
Allah'a emanet olun kızlar, yollar cok kalabalıkmış Allah yar ve yardımcınız olsun..... Öpüyorum sizi
sahile uzan Daimi Üye Üye 9 Şubat 2012 #16.752 masada uyumuşum kızlar ohhhhh biri gelse gitse alsa götürse ne ala
C cikletimnerde Forum Okuru 9 Şubat 2012 #16.753 günaydınnn sahil.. bende niresi kınıyodum basıma geldi..benim ki bana fıstıgım deyip duru..(kastamonuca yazdım) duruyo yani
günaydınnn sahil.. bende niresi kınıyodum basıma geldi..benim ki bana fıstıgım deyip duru..(kastamonuca yazdım) duruyo yani
C cikletimnerde Forum Okuru 9 Şubat 2012 #16.754 baldemimmm kuzumm..ahh senin yerinde olmak isterdimmm..evde olmak kafamı dinlemek kendime gelmek istiyorum kızlar.. biliyosunuz balayı dönüşü iş bası yaptım..düğündne bir hafta sonra yani 🙁(
baldemimmm kuzumm..ahh senin yerinde olmak isterdimmm..evde olmak kafamı dinlemek kendime gelmek istiyorum kızlar.. biliyosunuz balayı dönüşü iş bası yaptım..düğündne bir hafta sonra yani 🙁(
C cikletimnerde Forum Okuru 9 Şubat 2012 #16.755 eneee bugun tanısma yılımızmıs..düne kadar hatırlıyodum bugun unuttum.kocişe bi parfüm alayım 14 şubatada bişi istemesin hem
eneee bugun tanısma yılımızmıs..düne kadar hatırlıyodum bugun unuttum.kocişe bi parfüm alayım 14 şubatada bişi istemesin hem
sahile uzan Daimi Üye Üye 9 Şubat 2012 #16.756 valla günaydın çiklet ekranlar açık kıç mış allahtan biri gelmedi başım ağırdı diye koydum öyle kalmışım
valla günaydın çiklet ekranlar açık kıç mış allahtan biri gelmedi başım ağırdı diye koydum öyle kalmışım
C cikletimnerde Forum Okuru 9 Şubat 2012 #16.759 birazda olsa kafan rahatlamıstır kuzum..gece uyuyamıyon bari buldunmu kaçırma dimi baldemim sende Allaha emanet ol kuzumm..iyi akşamlar..
birazda olsa kafan rahatlamıstır kuzum..gece uyuyamıyon bari buldunmu kaçırma dimi baldemim sende Allaha emanet ol kuzumm..iyi akşamlar..
C cikletimnerde Forum Okuru 10 Şubat 2012 #16.760 Karlı bir İSt.sabahından herkeseeeeee günaydınnn..🙂))) kimsecikler yok