pineapples
Hamiş Melek
Amin pinecimmm aminnnn
nerdesin kız sen hayırsız insan bi haber bırakır öldünmü kaldınmı yaniiiiii aaaaaaaaaa
Amin pinecimmm aminnnn
niersss nerdesin kızçe sen gel buraya parçalıycam seni![]()
Kız kafa mailini şimdi okudum kız gözlerim doldu heee.
Datlum hafta sonu birden ağrıyla uyandım bir mide bulantısı,baş dönmesi,halsizlik.
Millet diyor hamile misin.Ya diyorum ki yok biteli daha iki hafta olmuş imkansız.
Neyse ogün öyle dayandım.Akşam annemlere gittik kocişle.Ne yersem anında çıkarıyorum.
Dedim beni hastaneye götürün.Sonra kan testleri idarar testleri.Ciddi bir enfeksiyon kapmışım kum döküyormuşum.
İdrarıma kam karışmış falan filan.Hafta başıda hastaneye yattım işte.
İğneler serumlar zorlu günlerdi ama geçti şükür ve ben burdayım.
nerdesin kız sen hayırsız insan bi haber bırakır öldünmü kaldınmı yaniiiiii aaaaaaaaaa
ay aman kendine dikkat et canım ya çok geçmiş olsun..ilaçların filan varsa ihmal etme sakın...
hadi gel sarılalım afettim seni 😀
çok geçmiş olsun Allah Acil Şifa Nasip Eylesin

Kız kafa mailini şimdi okudum kız gözlerim doldu heee.
Datlum hafta sonu birden ağrıyla uyandım bir mide bulantısı,baş dönmesi,halsizlik.
Millet diyor hamile misin.Ya diyorum ki yok biteli daha iki hafta olmuş imkansız.
Neyse ogün öyle dayandım.Akşam annemlere gittik kocişle.Ne yersem anında çıkarıyorum.
Dedim beni hastaneye götürün.Sonra kan testleri idarar testleri.Ciddi bir enfeksiyon kapmışım kum döküyormuşum.
İdrarıma kam karışmış falan filan.Hafta başıda hastaneye yattım işte.
İğneler serumlar zorlu günlerdi ama geçti şükür ve ben burdayım.
Datlum benim facem yok,he olsa bile net yok.
Kimseninde bende teli yok.Teli olan biri olsa ariyip sölicem de ne yapayım.
Zaten hastanede yattığım günlerde gzüm bir şey görmüyordu sıkıntıdan patladım.
Olan hep kocişime oldu kıyamam ben ona.
Eve çıktım bu sefer hava şartları.Kociş işe gidiyor aklı bende.
Dışarı çıkmama müsade etmiyor,temizlik yapmama izin vermiyor.
Bebek gibi nazladı beni saolsun🙂Eve temizlikçi tutmuş kuzeniyle birlikde.
Kadın geldi alt üst her yeri yaptı camları sildi.Bende evde otur kitap oku,film izle öle geçirdim günlerimi.
Hareketsizlik cidden çok zor.Allahım hadta olanlara acil şifalar versin.Dermansız dert vermesin.
Şimdi ogünleri atlattım şükür.Serumlardan artım göbişimde var🙂 Bu hafta geçsin haftaya diyete başlıcam yine ŞIPIDIK.
Kilomuda haber veremedim.Kovuldum mu yarışmadan🙁