Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

ahh kıyamam kuzumm yaa.gecen gördüm düğün arabası gelini falan..kendi kendime söylendim mok var kışın ortasında evleniyon..hasta olucan hep diye..çünkü evliliğin ilk zamanları zor oluyo..ee bide kış 😕 o yüzden niersim eve girer girmez bir çorap bir çetik geçir ayağına..sırtınada yelek..

Şimdi çok dikkat ediyorum hatta ediyoruz kuzucum.
Kocişim saolsun beni baştan aşağı kontrol edip evden öyle çıkarıyor.
Eve geliyor yine kontrollerini yapıyor.İlacını içtin mi,suyunu içtin mi,yeleğin nerde,üzerin ince olmuş.
Terliklerini giymeden kalkma.İşe giderken kombiyi yakıyor.Fıstığım sen şimdi uyu buğün yatakdan hiç kalkma diyor.
Hastalık zor.Ama dedim ki iyiki kocişim benim ve ben gerçekden çok şanlıyım.

Evliyken üşütmekden kaynaklanan bir rahatsızlık gerçekden zor kızlar.Aman hepimiz dikkatli olalım.
Kışın ortasında evlenmekde zor gerçekden.Ama babam ne yapalım böyle uygun görmüştü.

‎-Halil sezai abi düğünüm var sende gel
-Ne zamaaaağğğğğğğğğğğğğğğğn..
-Halil abi iki tane çocugum oldu ellerinden öper.

Bugün hiç çalışasım yok kızlar ama iş var diye geldim,kocişe abarttım çok yoğunmuş sıkışmışlar işimden mi olayım diye.
Şimdide laklak yapıyorum vicdanım sızladı valla.Ama buğün böyle geçsin acısı çıksın🙂

iyi nolsun kuzucumm..kahvaltıyı yine çok kaçırdım.. midem bulandı resmen 😕

ohhhh afiyet bal şeker olsun inş. kuzu kasıklarım çok ağrıyor sanki regli olacakmş gibi bide bir miğde bulantısı resmen ağzıma asit geliyor yaaa miğdem gene kötü oldu yaa kafama takarsam her haltı böyle olur işte ahhh ahhh diyorum ki ne takıyon kafana kızım salla diye ama olmuyor işte ondan galiba

bebek istiyosunuz ya kuzu ya psikolojikde olabilir kuzu..neyi kafana takıyon anlat bakimm..gerçi bir sürü şey yasanıyo kafamıza takacak..burda anlatmakla bitse. 😕

Hayırdır kuzucm neyi takıyorsun kafana?Bebiş olabilir miki?